Wulffmorgenthaler 2018

wulffmorgenthaler 2018, årets mandelgave 2017, kalender 2018, bordkalender 2018, alletiders gave

Dette må siges at være gaven til ham eller hende som skaber glæde og latter.

Wulffmorgenthaler kalenderen er en klassiker, som vi mener hører hjemme under ethvert juletræ. Hvert år laver Wulffmorgenthaler en ny kalender for det kommende år. Kalenderen for 2016 er netop kommet på gaden. De fleste af os forbinder det nok ikke med at være kalender, vi ser det mere som en hyggelig tegneseriebog. Men ikke desto mindre er der samlet grin til alle årets dage.

365 gange det daglige grin i årets bordkalender. Wulffmorgenthalers bordkalender har – med skabernes egne ord – hjulpet rigtigt, rigtigt mange mennesker, som tidligere ikke vidste, at der fandtes noget, som hedder ‘dage’, ‘uger’ og ‘måneder’ og bare levede helt udflydende og formålsløse liv uden begreb om noget som helst.

Forlagsbeskrivelsen for 2018-udgaven:

Lad os nu være ærlige. Du glemte din kones fødselsdag sidste år, og endnu værre glemte du, da bilen skulle synes. Heldigvis har Wulffmorgenthaler opfundet noget helt nyt, som de kalder for en “kalender”. Deres idé er, at en kalender skal hjælpe dig med at organisere dit liv, så du undgår pinlige episoder som glemte synsaftaler og den dag, hvor du skulle hente din datters pony, men du glemte det, og ponyen stod og glanede og følte sig overset, og sidenhen måtte gå til psykolog. Nogle ville argumentere: ”Men jeg har jo allerede en smarttelefon med kalender i, og den kan også ligge på bordet.” Det kan du da godt have ret i, men ville du pakke din telefon ind og give som mandelgave til din nevø? Der kan du bare se. Wulffmorgenthalers kalender 2018 er præcis hvad du har brug for for at skabe orden i din kaotiske rodebutik af et liv.

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler er på pletten igen. De fleste af os kender deres skæve hjerner og de påfund, de udsætter os for i tv og på tegninger. Og ligesom sidste år kan du igen i år blive den heldige ejer af en anderledes kalender, hvor du både kan blive orienteret om dagens dato og underholdt eller forfærdet af deres bramfri stil.

Wulffmorgenthaler er en sammentrækning af navnene på den kreative duo Mikael Wulff og Anders Morgenthaler. Tegneserien er kendetegnet ved en humor der let kan betegnes som grovkornet.

Har du svært ved at finde på en god mandelgave, er denne helt sikkert et godt bud.

Køb Wulffmorgenthaler kalender for 2018 allerede nu hos Bog & Ide. Normalprisen er 149,95. Når du handler hos Bog & Ide tilbydes der gratis gaveindpakning samt 365 dages bytteret i alle Bog & Idés butikker. Læs også 5 gode grunde til at købe gaver i Bog & Idé.

Køb Wulffmorgenthaler kalenderen for 2018 her.

Indlægget Wulffmorgenthaler kalender 2018 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE