Whisky julekalender 2017 for voksne

whisky julekalender 2017 til voksne, whisky pakkekalender 2017 til voksne, whisky adventskalender 2017 til voksne, julekalender med whisky, julekalender med whisky, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd 2017, pakkekalender til mænd 2017, julekalender til ham, julekalender til far, julekalender til morfar, julekalender til farfar, julekalender til svigerfar, julekalender 2017, årets julekalender 2017, alletiders gave, gave inspiration

Hvorfor er det kunne børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Denne julekalender er kun for voksne; nemlig en Whisky julekalender.

Whisky Julekalender 2017 – 24 AMAZING Whisky – Vi præsenterer: Julekalenderen med whisky 2017. Byt nissehuen ud med en kilt — og juletonerne ud med sækkepibemusik — for en stund og tag så et langt og grundigt kig på denne fremragende whisky julekalender. Omfavn den. Elsk den. Hvis der er én ting, der er sikkert her i verden, er det lykkefølelsen ved 24 fremragende smagsoplevelser i december.

Det barske højland i Skotland byder på unikke smage fra whisky-landskabet: Krydret, mild eller måske en røget af slagsen? Denne julekalender med whisky har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.

Du har nu muligheden for at forhåndsreservere årets Whisky julekalender for julen 2017 hos Coolshop. Pengene trækkes først når varen afsendes.

Du skal ikke forvente små chokoladefirkanter bag lågerne i denne adventskalender. I stedet ligger der 24 af de mest lækre og eksklusive whisky, der blandt andet inkluderer: Single malts, single grains, blends og blended malts. Du kan læse en beskrivelse af hver whisky-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige whisky kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske. Sikke en måde nedtælle til juleaften!

Julekalenderen med whisky er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter de stærke sager. Whisky er én af Mac Y’s største passioner. En ægte whiskykender: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y.

Sidste år var Whisky julekalenderen meget populær hos mange voksne og derfor var den væk i løbet af kort tid. Vil du være sikker på at få fat på årets Whisky julekalender 2017, så forudbestil den allerede nu hos Coolshop.

Indlægget Whisky julekalender 2017 til voksne indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE