Wally og Whiz julekalender 2017

wally og whiz julekalender 2017, wally & whiz julekalender 2017, julekalender til voksne, julekalender til børn, vegansk julekalender, vegansk pakkekalender, julekalender til veganer, julekalender til vegetar, julekalender med vingummi, pakkekalender med vingummi, vegansk vingummi, vegansk juleslik, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, alletiders julekalender

Julens klokker kimer, og hvad kan så være bedre end at tælle dagene til juleaften på traditionel vis – ved at proppe sig med lidt slik hver dag? Slik og hygge sig nemlig julen til sammen årets julekalendere på tv nydes.

Og er du eller gavemodtageren også trætte af de traditionelle chokoladekalendere, som ikke har forandret sig i mange år? Hos Alletiders Gave er vi store fan af Wally og Whiz julekalender 2017, en julekalender med vingummi uden tilsætningsstoffer – kan det blive bedre?

Flere måneders hårdt arbejde har ligget forud for at forsøge at give dette års smukkeste julekalender. Wally og Whiz præsenterer hermed dette års Wally and Whiz Julekalender med 24 låger fyldt med lækre overraskelser der nok skal få gavemodtageren i julestemning. Wally og Whiz har fordoblet mængden af vingummier fra sidste år for at give gavemodtageren den maksimale nydelse alle dage frem til juleaften! (264 g).

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningstoffer. Der er ikke tilsat gluten, alkohol, laktose eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegatariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Find julekalenderen hos Wistore

Indlægget Wally og Whiz julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE