Voksenspil – KUN for voksne!

voksenspil -jeg-har-aldrig-

Der er intet bedre end socialt samvær med venner/veninder, en hyggelig aften med godt til både halsen og maven – og så lidt at grine af! Vi taler af erfaring, når vi her præsenterer et par rigtig gode voksen spil – der løfter stemningen et takt højere, når det først går i gang. Alletiders Gave anbefaler voksenspil som gave til værtinden, til veninden eller kammeraten.

Alle fundne voksenspil koster kr. 199,-

voksenspil voksenpoint-quizzen

Hvor voksen er du egentlig – indeni? Er du en 18-årig forklædt som en på 54 – eller omvendt?

Kan du åbne en pose chips – uden at spise hele indholdet på en gang? Er du begyndt at gemme indpakningspapiret fra dine gaver, og bruger du gerne udtrykket: “Kør forsigtigt”. Og hvad med din støvsugerpose, bliver den mere fuld end dig?

Kan du nikke ja til flere af disse spørgsmål, har du alle chancer for at vinde dette spil, hvor det gælder om at kunne sætte flest “voksenpoint” ind på kontoen.

Voksenpoint henvender sig til alle os, der ikke er helt sikre på, om vi er voksne eller ej – uanset officiel alder…

Et underholdende spil, hvor du skal tage stilling til ting som sofapuder, kæresteferier, syltetøjsglas og kokkeknive.

Spillet indeholder over 300 træfsikre, sjove og mistænkeligt genkendelige spørgsmål, så find straks ud af, om det er dig eller vennerne, der scorer flest voksenpoint.

Når spillet er færdigt, tælles dine point sammen, og du får at vide, hvor gammel du egentlig er.

Spillet er genialt som supplement til en meget voksen parmiddag, en mindre voksen fest eller bare til en hyggeaften med vennerne eller veninderne.

Voksenpoint er samtidig den perfekte gave til den fyrreårige skater med hængerøv, den 18-årige aktiesjakrer med slikhår, og selvfølgelig til hende eller ham, der på den mest irriterende voksne måde altid siger: “Jeg ønsker mig ingenting…”
voksenspil -jeg-har-aldrig-

‘Jeg har aldrig’-spillet kommer på bordet – og straks bliver festen meget sjovere. …

Sandheden skal frem. For enhver pris. For eksempel prisen på dette spil. Og det kommer den!

Dette i særklasse underholdende voksenspil kan både bruges med almindelig pointgivning eller som drikkeleg.

Vær beredt på mere end 200 skøre, uheldige og helt uventede afsløringer. Du ser helt nye sider af dine venner.

Reglerne er simple! Saml en gruppe venner og nogle festlige drinks, og så er I klar til at spille! Den første spiller trækker et kort og læser sætningen: “Jeg har aldrig…”

Det første udsagn kunne f.eks. være: “Jeg har aldrig glemt navnet på en af mine sexpartnere.” Alle de deltagere, der rent faktisk har glemt et navn, skal aflevere en mønt/får strafpoint/ eller tage en slurk alkohol.

Legen bliver naturligvis sjovest, hvis deltagerne tør løfte sløret for et par detaljer om den pågældende episode.

Jeg har aldrig… er det perfekte spil, når der skal gang i festen eller middagsselskabet eller hvis du har lyst til at presse et par gode historier  – eller femten  – ud af dine venner.  Det er samtidig en skøn gaveide. Hvis du er klar til at se nogle sandheder i øjnene….

voksenspil tosemiddag-

Tøsemiddag – quizzen til en sjov tøseaften

Mere end 400 spørgsmål til den ultimative pigeaften. Er I klar til den ultimative pigeaften? Eller har I bare lyst til at tale om noget andet end om drengene i gik i parallelklasse med for tyve år siden?

Tøsemiddag er et festligt spil med mere end 400 spørgsmål til den ultimative pigeaften!

Du lærer både dig selv og dine veninder bedre at kende på en underholdende måde. Grin, skøre historier og sjove anekdoter er garanteret. Spillet byder på spørgsmål om ekskærester, sladder, sjove minder, pinlige historier, sex og meget mere.
Det perfekte voksenspil til pigemiddagen, forfesten eller vinaftenen med dine veninder – hvad enten de er nye eller gamle. Og en god venindegave til en sød veninde – eller værtindegave til hende, der lægger hus til!

 

 

Gaveinspiration Voksenspil – KUN for voksne! indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 09/30/2016

    […] findes rigtig mange gode brætspil til voksne (se flere spil for voksne her). Et nyere og sjovt spil, hvis man kan grine lidt af sig selv og sin kultur, er spillet […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE