Vissevasse plakater

Står der Vissevasse plakat på ønskesedlen? Det kan vi i den grad godt forstå, for her er de også i høj kurs

Vissevasse er et dansk firma der har eksisteret siden 2012 og som laver nogle rigtig flotte plakater. Fælles for de smukke plakater er den afdæmpede og douchede farveskala. Farverne er inspireret af den oprindelige plakatstil fra 1930’erne, som giver et helt specielt og yndefuldt look over illustrationerne, som ligner, at de er blevet fremstillet for årtier tilbage. De er lavet med et nordisk udtryk, hvor alt overflødigt er skåret væk. Plakater fra Vissevasse er trykt på 180 gram miljøvenligt mat G-print, som med andre ord er papir i premium kvalitet. Den matte overflade gør, at papiret ikke reflekterer, og at farverne bliver gengivet på den mest optimale måde. Desuden går de meget højt op i at være miljøbevidste, hvorfor de blandt andet får deres plakater trykt på et miljøvenligt trykkeri.

I det store udvalg af plakater fra Vissevasse (som de selv tegner), er der for eksempel Danmarks-plakater, plakater fra danske byer og andre lande som Norge og Sverige, samt en serie fra Tivoli.

vissevasse plakat gaveinspiration alletidersgave

Ovenstående ses et lille udvalg af de fine plakater fra Vissevasse. Mål for plakaterne: 30 x 40 cm.
De leveres i plakatrør, uden indramning. Enten kan du købe en fine ramme til, ellers kan gavemodtageren få glæden af at gå på jagt efter en rammen til hans/hendes nye og flotte plakat.

Se flere af de flotte Vissevasse plakater her.

Indlægget Vissevasse plakater indeholder affiliatelinks


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!