Vippe Balancebræt

balancebræt

vippe-balancebraet

Balancebræt eller vippe, kært barn har mange navne. Vippen er et klassisk balancebræt til børn fra 2 år i et flot design.
Vippen styrker balance og motorik samtidig med at det er rigtigt sjovt at lege med.
Vippen/ balancebræt måler 52 x 22 x 14 cm.

balancebræt vippe

Den er lavet i plast med gummi på undersiden så den ikke skrider og absorberer nedslagstryk og øger afsættet. den laver heller ikke mærker på gulvet. Overfladen er ligeledes skridsikker så det er sikkert at stå på vippen.

vippe-seesaw-p

Vippe/ balancebræt fra Gonge med en max belastning på 75 kg. Gonge er kendt for legetøj med fokus på motorisk leg. Gonge har udover balancebræt, også udviklet riverstones, føleskiver og bjerget, der alle er legetøj med fokus på motorik, både hvad angår sansemotorik, fysisk koordination og balance. Se de mange muligheder i udfordrende legetøj fra Gonge lige her

 

Her på redaktionen elsker vi legetøj, som ikke kun indbyder til leg, men som også er udviklende for barnet. Vi har derfor et god øje til butikker der har selv samme fokus, som f.eks. Børn i Balance, hvor Gonges balancebræt også er fundet. Vi husker balabcebrættet fra vores egen barndom. Det fandtes på fritidshjemmet / i børnehaven og var lavet af træ. Det var legetøj til brug udendørs, mens dette balancebræt kan anvendes indendørs.

Indlægget Vippe balancebræt indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!