Videohilsen fra en kendt

Giv en sjov og anderledes gave. Gaven er oplagt til alle, der fortjener en helt særlig overraskelse.

Overrask én du holder af med en personlig videohilsen fra hans eller hendes idol. Overraskelsen over at modtage en personlig videohilsen fra danske stjerner er en stor oplevelse for rigtig mange fans. Se overraskelsen i deres ansigt når det går op for dem, at videohilsenen er indtalt personligt til dem, på baggrund af dine inputs.

Du kan vælge imellem næsten 100 forskellige kendte personligheder, herunder blandt andet poptalentet Basim, komiker og skuespiller Martin Brygmann samt ”Hvem vil være millionær”-værten Hans Pilgaard. Vælg også imellem en række danske sportsstjerner og kendte skuespillere.

Varigheden på videohilsenen er minimum 45 sekunder – maksimalt 5 minutter. Typisk vil videohilsenen være på 1 minut og 15 sekunder. Pris for Videohilsen fra en kendt er 599,- Køb her.

Gaven kan bruges til flere forskellige aldersgrupper og til forskellige lejligheder. Giv den i gave til fødselaren, konfirmanden eller brudeparret, eller brug som en hilsen om god bedring, som et skævt indslag til en fest eller som invitation til brylluppet. Kun fantasien sætter grænser.

Videohilsen fra en kendt tilbydes gennem Go Dream oplevelsesgaver, som tilbyder mere end 250 forskellige oplevelser rundt om i hele Danmark.

Indlægget Videohilsen fra en kendt indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 02/08/2017

    […] Videohilsen fra en kendt […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE