Vakuummaskine/food sealer – gaveidé til dem der har ALT

alletiders gave vakuummaskine, kitchenAid, gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Mangler du en gave til dem der har alt, så kig med her. Nyeste udstyr til køkkenet er en vakuummaskine – også kaldt en food sealer. Det er nyt og innovativt og derfor ret usandsynligt at de endnu har fået anskaffet sig en – endnu!

Hvorfor bruge vakuummaskine / food sealer?

Vi danskere bliver mere og mere klare over vigtigheden af friske råvarer i vores kost for hver dag der går. Samtidigt bliver vi påmindet om hvor vigtig køkken hygiejne er og hvor vigtigt det er at opbevare sine fødevarer rigtigt. Den mest udbredte årsag til, at fødevarer mister næringsværdi, konsistens, smag og kvalitet er luft. Luften muliggør udviklingen af mikroorganismer og forårsager ligeledes frostskader på fødevarer, der opbevares i fryseren. Anvendelsen af konventionelle opbevaringsmetoder, så som opbevaring i almindelige plastposer og beholdere, er således ikke optimal, da luften herved indkapsles sammen med fødevarerne. Med en vakuummaskine fjerne luften fra fødevarerne. Dette gør at oxideringsprocessen forsinkes og råvarerne holdes friske i længere tid. Frysning af frugt og grøntsager i vakuum, sikre at de bevarer deres naturlige farve og samtidigt sikres det at de ikke bliver udsat for frysebrand.
Luft er friske fødevarers værste fjende
Vakuumpakning fjerner luften, hvorved smagen forsegles og fødevarerne holder sig friske i længere tid. At fjerne luften og opbevare fødevarer korrekt enten i køleskab eller fryser kan endvidere hæmme væksten af mikroorganismer, der senere kan udvikle sig til mug, gær og bakterier.

Marinering med vakuummaskine

Marinering med vakuummaskine er genvejen til et perfekt grill-resultat og den helt gode smagsoplevelse. Vakuummaskinen kan bruges til hurtig marinering af kød, ved at vakuumpakke kød og marinade sammen. Efter 20 minutter er kødet klar til grillen/panden.

Madlavning ved hjælp af vakuumering er en stigende trend i Danmark, ikke mindst på grund af interessen for sous vide. En vakuummaskine giver mange muligheder for at højne niveauet på smagsoplevelsen i madlavningen.

 

Hvilken vakuummaskine skal du vælge?

Politikken har testet og afprøvet vakuummaskiner for dig og vi præsenterer her både testvinder og andre gode modeller i forskellige prisklasser

vakkummaskine obh alletiders gave

Håndholdt vakuummaskine fra OBH til kr. 499,-

vakuummask alletiders gave

Fuldautomatisk vakuummaskine fra Caso til kr. 979,-

vakuummaskine bedst i test

Pro vakuummaskine. Politikkens testvinder fra Caso til kr. 1.499,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlægget Vakuummaskine/food sealer – gaveidé til dem der har ALT indeholder affiliatelinks 


Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE