Vækkeur til prinsesser og seje drenge

vækkeur, vækkeur til skolestart, vækkeur minion, vækkeur violetta, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration

Kender du et førskolebarn eller et barn der går i de mindste klasser? Så kender du et barn der skal lære klokken og det med at have et ur på værelset er pludselig supersejt. Herhjemme har førskolebarnet fået sig et vækkeur på værelset og det har været en stor succes indtil nu. Både det med med at lære klokken, men også det med at slå vækkeur til om aftenen, slå det fra om morgenen og komme op. Det har lært barnet en god rutine og vi har mange snakke om tiden om klokken og om hvor mange timer hun skal sove.

Et traditionelt vækkeur er i dagens Danmark ikke særlig anvendt længere. De fleste har en mobil med alarm på, men for små børn der skal lære klokken, både den runde og det digitale, er det vækkeur rigtig godt og en god måde at introducere klokken, tiden og hverdagens rutiner.

Vi har fundet et par ure som i den grad er i den alders gruppes tegn. Der findes mange søde og fine vækkeure og der er ingen grund til, ikke at finde, et vækkeur der tiltaler de små.

Hvis du skal finde et vækkeur til små piger og fodbolddrenge, så vær opmærksom på at vælge et der har tal på. Minimalistiske ure med streger, gør det umådeligt svært at aflæse klokken, når man endnu ikke har lært klokken endnu.

Vi har fundet et par gode vækkeure til børneværelset i priser fra 70,- til 160,-

vækkeur alletiders gave

1. Frost

2. Barcelona

3. Minions

4. Manchester United

5. Skylanders

6. Violetta

 

Indlægget Vækkeur til prinsesser og seje drenge indeholder affiliatelinks


Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!