A little lovely company vågelamper til børn

vågelamper til børn, natlamper til børn, børnelamper, foreslag til børns natteangst, lamper uden ledning, lamper til børneværelset, a little lovely company, is lampe, stjerne lampe, isvaffel lampe, sky børnlampe, gaver til børn, gaver til børneværelset, babyshower, gave til baby, søde børnelamper, alletiders gave, gaveinspiration, fødselsdagsgave, julegave, julegaver til alle, børneværelset indretning

En del mindre børn er bange for mørket, særligt kan det være slemt når de ligges i seng. Vågelamper til børn er derfor en god ide som kan hjælpe mod natteangst.

A little lovely company har lavet et fint udvalg af vågelamper til børn der også pynter fint på børneværelset.

A little lovely company er en Hollandsk design virksomhed med speciale i interiør og pynt til børneværelset. Stilen er sød, hip og fyldt med farver og detaljer. A Little Lovely Company er kendt for de populære pære og Ice cream lamper med deres søde og enkle udtryk. A little lovely company er helt unikke udi at omdanne almindelige brugsgenstande til små stykker magi med et personligt og kreativt touch. Alle produkter har til formål at inspirere og fremme kreativitet, individuel stil, og give en følelse af sjov, glæde og fantasi.

 

De fine vågelamper til børn fra A little Lovely Company er perfekte til børneværelset. Brug dem som vågelampe til børn som har brug for lys om natten, da lampen giver et hyggeligt og blødt lys i mørket. LED stjerne lampe der ikke bliver varm, så du kan trygt lade den stå på børneværelset – og den er nem at flytte rundt.

Natlampen/vågelampen som findes i flere søde prints kan tændes og slukkes eller sættes på timer. Med timer slukker den automatisk efter 15 minutter. Så vågner barnet om natten, kan den blot selv tænde for lampen så der kommer et (evt. blot 15 min langt) hyggeligt lys på værelset, hvilket kan hjælpe børn med natte angst. Barnet kan også blot tage lampen med i hånden.

Se de mange fine vågelamper hos Babygear, som altid tilbyder gratis fragt uanset hvor meget du køber for.

Alle lamper fra A little lovely company er fremstillet i børnevenligt PVC uden BPA, phthalater -og bly. Lampen har LED-pærer, der er batteribesparen.

Indlægget A little lovely company vågelamper til børn indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE