Unik og kreativ gave: Plakat i dit design

unik og kreativ gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, plakat, personlig gave, lav selv plakat, lav selv gave
Plakat af eget design diy indretning
Eksempel på simpel plakat af eget design

Har du mod på at skabe en unik og kreativ gave? Og skal den være personlig, men ikke ligne noget hjemmelavet? Så har vi fundet en god idé til dig der har mod på at skabe et billede eller en plakat med dine kreative detaljer – der gør gaven helt unik og kreativ og i grad personlig.

Nogle af de bedste gaver jeg har modtaget er hjemmelavet. Det er fordi man som gave-modtager, ved at gave-giver har lagt tid og sjæl i gaven. Et år til jul, fik jeg som barn, både en computer (af mine forældre) og et par hjemmestrikket strømper (af min oldemor). Computeren var i den grad ekstraordinær, eksklusiv og dyr – langt over det normale julegavebudget. Strømperne var strikket i mine ynglingfarver og strikket kun til mig. Begge gaver husker jeg som fantastiske og når jeg stadig som voksen kan huske de strømper og den glæde de gav mig – så er det fordi at hjemmelavet gaver er noget helt specielt.

Idéen nedenfor, handler om at skabe en billede, en collage af billeder og/eller tekst og sammensætte det, så det giver en unik og kreativ gave. Igennem virksomheden boligprint.dk, har du mulighed for at få printet dit eget design. Vi har gjort det flere gange med stor succes.

unik og kreativ gave

Hvis du ligger inde med designprogrammer på din computer som InDesign, så er det blot at oploade til boligprint og bestille den rigtige størrelse. Men du kan sagtens være med uden professionelle programmer. På boligprints hjemmeside, kan du oploade de/det billede du ønsker anvendt. Tilføje din tekst og andet direkte på hjemmesiden og du kan lege med størrelse, placering, skrifttyper og farver.

Er du tom for idéer til en unik og kreativ gave, så tænkt på gave-modtageren. Hvilke steder elsker han/hun? Hvilke statements eller ordsprog der siger noget om han/hun eller Jeres indbyrdes forhold? Hvad du har på hjertet? Du kan også tage udgangspunkt i hans/hendes ynglingsfarver og lege med collager af personlige billeder og minder, farvet i netop de farver.

Priserne går fra kr. 130,- for 60 x 42 cm, til kr. 800,- for vægformat i 140 x 200 cm.

God fornøjelse med af lave en unik og kreativ gave i eget design!

Unik og kreativ gave: Plakat i dit design indeholder affiliatelinks


1 Response

  1. 10/18/2015

    […] Vi tidligere også skrevet om at designe sin egen plakat, læs indlægget Unik og kreativ gave: Plakat i dit design […]

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE