Top 4 Gaver til ansatte

Top 5 gaver til ansatte 2016

Står du og mangler en god gaveide til dine ansatte? Her hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over Top 4 gaver til ansatte.

1. Oplevelser

En god oplevelse kan være mange ting og kan fåes i de fleste prisklasser. Fordelen ved at give en oplevelse i gave er at oplevelser skaber nye minder, der skaber glade medarbejdere. Vi giver dig her lidt eksempler på gode oplevelser du kan give i gave.

  • Årskort/Klippekort. Årskort til Zoo, Legoland, Tivoli, FC yndlingsholdets kampe, eller andre steder der operer med årskort konceptet. Det kan også være klippekort til svømmehallen, museet eller andre steder hvor gavemodtager foretrækker at bruge tid.
  • Events. Koncerter, Udstillinger, Foredrag, Festival og Teater. Find billetter til Cirkusrevyen, en god koncert i DRs koncerthus, operaen, det lokale teater, jazz-klubben, bingohallen, foredragssteder og udstillinger der har gavemodtagers interesse. . Jo vist er der lang tid til sommer, men så er der noget at glæde sig til og tid til at afsætte den eftermiddag/aften eller weekend til en Københavnertur med Cirkusrevyen som den helt store oplevelse. Det gør ikke noget at eventen ikke finder sted i næste weekend. Find inspiration i lokalområdet. Der afholdes så mange events og arrangementer, rundt omkring i Danmark, det handler bare om at finde de events der kunne være interessante med gavemodtagers øjne.
  • Udflugt. Der findes et utal af sjove og anderledes muligheder for udflugter hos duglemmerdetaldrig, hvor der både er mulighed for oplevelser for 1 og i fællesskab.

2. Gave til velgørenhed

En oplevelse som gave eller noget forkælelse af den ene eller anden slags er altid et godt bud. Men hvad med at give en gave som støtter velgørenhed. Ved at give et gavekortet som støtter et godt formål giver man en gave som både skaber glæde og skaber nytte, uanset hvilken organisation som modtageren vælger at støtte. Gør en forskel for en alvorlig sag! Med et gavekort til at støtte et godt formål har modtageren mulighed for selv at vælge, hvilken hjælpeorganisationen støtten skal gå til. Gør en forskel for sygdomsramte familier, mennesker i Jordens fattigste lande, kriseramte børn eller gadehunde. Gaven vil være et hit hos alle, der elsker glæden ved at hjælpe andre.

 

3. Søde sager

Lav en kurv med forskellige søde sager, f.eks. en kurv med en  masse lakrids produkter som f.eks. lakrids telakridspulverchokolade med lakridssmag, salt lakrids, sød lakrids, lakridsmandler – mulighederne er mange. Et af de lakridsmærker der er især hitter er Johan Bülow, der har et stort udvalg af spændende lakridsprodukter. Dette er noget der også kan nydes lang tid efter julen er overstået! lk090-lakrids-lakrids-550

4. En fridag

Denne behøver vist ikke så stor forklaring. En betalt fridag fra virksomheden er en god gave både til medarbejderen og virksomheden, da den giver medarbejderen mulighed for at kunne nyde en betalt fridag, som forhåbentlig gør han/hun vil komme mere glad tilbage.

 

Indlægget Top 5 Gaver til ansatte indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!