Toilettaske til hende

Reisenthel toilettaske. Smart toilettaske med god plads! Den har et enkelt stort rum, som lukkes med lynlås. Derudover er den øverste kant hård, således at den holder sin facon! Indeni har den en mindre lynlåslomme samt tre bånd der kan holde flasker og andre beholdere på plads. Den har ydermere en fast bund, så den er nem at have stående. Mål: 26 x 18 x 12,5 cm. Pris for Reisenthel toilettaske er 150,-

 

115550018-beck_s_ndergaard_louella_chanez_black_450007-jpg

Beck Søndergaard toilettaske i pænt grafisk design. Pris 250,- Køb den her.

Vaude toilettaske

Vaude toilettaske rød. Denne smarte toilettaske kan stå af sig selv, men kan også hænges op, så den ikke fylder nær så meget. Modellen indeholder to lynlåslommer, et lille spejl, en tandbørsteholder, samt to lommer til diverse ting.  Mål: 27 x 20 x 16 cm. Pris 250,- Køb den her.

tiger of swedenTiger of Sweden Frigera toilettaske. Eksklusiv toilettaske i lækkert blødt mat skind. Den lukkes i toppen med lynlås. Indvendig er der foruden det store rum også en aflang sidelomme samt 2 mindre lommer, med elastik i kanten, så dine produkter holdes på plads.
Mål: 21 x 13 cm. Pris for Tiger of Sweden Frigera toilettaske 899,-

De fleste af de viste toilettasker til kvinder findes i flere farver. Under hvert billede er der et link til modellerne, via det kan man se de forskellige farver, samt se et større udvalg af toilettasker til både mænd og kvinder. Alle toilettasker til hende er fundet hos Carriealong.

 

Indlægget Toilettaske til hende indeholder affiliatelinks

Kilde: www.taskeholic.dk

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE