Tefal Snack Collection

Gaven til ham eller hende der elsker at eksperimentere i køkkenet. Gaven er oplagt til flere aldersgrupper og er en ting som hele familien kan få glæde af.

Vi her på Alletiders Gave er nu flere gange faldet over gaveønsket Tefal Snack Collection, sTefal snack collection alletidersgaveå det måtte vi da undersøge hvad er. På Wupti.com fik vi stillet vores nysgerrighed. Vi kan nu sagtens forstå at den er så populær, da det er en maskine der samler flere muligheder i én. På denne måde slipper man for at have en masse forskellige apparater stående, hvor de fleste ofte bare står og samler støv. Snack Collection fra Tefal er en alt-i-én-maskine. Den kommer som standard med to plader, en til belgiske vafler og en til trekantstoast samt hæfter med opskrifter hertil. Der kan yderligere tilkøbes 10 forskellige plader, som hver også kommer med et individuelt hæfte med opskrifter. Med disse opskrifter og ens egen fantasi kan man trylle mange forskellige lækkerier frem – det gælder både snacks og desserter. Pladerne er aftagelige og har Tefals non-stick-belægning, hvilket gør dem nemme at rengøre, udskifte og opbevare. Maskinen har en lysindikator, der fortæller, hvornår den er klar til brug, og en integreret opbevaring af strømstik.

Prisen for en Tefal Snack Collection er 599,-. Prisen er inkl. 2 forskellige indsatsplader. Den kan købes her hos Wupti.com.

Indlægget Tefal Snack Collection indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!