Taskeholder

Har du også svært ved at finde på en gave til mors dag, valentinsdag, værtindegave, fødselsdag og jul, så er en taskeholder en oplagt gaveide som bestemt ikke springer gavebudgettet.

De fleste kvinder kender vist lidt for godt dette scenarie. Man er ude på restaurant eller til middag/fest, man har medbragt en lille taske med det mest nødvendige. Men hvor skal man gøre af den? Det er ikke specielt høfligt at lade ligge den på bordet, på gulvet har man heller ikke lyst til at ligge den af frygt for den bliver trådt på og ens ting bliver ødelagt. Nogle gange kan det lade sig gøre at hænge den over ryglænet på stolen, men det er heller ikke altid det er muligt.

En god ide kan derfor være at investere i en taskeholder. Det smarte ved en taskeholder er at den har en krog som gør at man kan hænge sin taske på kanten af bordet. Taskeholderen fylder ikke særlig meget og kan derfor nemt medbringes i tasken.

 

Taskeholder fra All You Need

All You Need taskekrog, i forkromet stål og med filt bag på holderen. Design einblick
En cool taske holder til hende der gerne vil signalere at tøj, sko og accessories er grunden til at Dankortet blev opfundet 🙂 
Denne krog kan bære op til 10 kg, så denne taskeholder kan også bruges til de indkøbte shopping poser, jakke mm. Størrelse: længde 8,7 cm.

Find taskeholderen hos Andando

 

Nøglering med indbygget taskeholder

Med ‘Hang on’ taskeholderen har du altid din taske lige i nærheden – hvad enten du sidder på arbejdet eller på en café. En oplagt gave til kvinden. ‘Hang on’ kan også anvendes som nøglering. Så bliver dine nøgler ikke så let væk! 

Find nøglering og taskeholder hos Propagandashop

LÆS OGSÅ: Giv velgørenhed i gave

 

Indlægget Taskeholder indeholder affiliatelinks

 

 
 
 
 
 
error: Content is protected !!