Tapas for 2

Er modtageren vild med Spanien – og spansk mad?

Så giv modtageren mulighed for at invitere en han/hun  holder af på en uforglemmelig aften på én af landets fremragende tapasrestauranter – med et gavekort for 2.

Tapas er små, lækre og fristende delikatesser, der er tilberedt efter den spanske køkkentradition. Retterne serveres i små skåle, så man har mulighed for at smage mange forskellige slags tapas i samme måltid. Tapas er en rigtig social spise, der lægger op til, at man sidder længe rundt om bordet og snakker og hygger sig – mens man deles om maden.

Over hele landet ligger der glimrende tapasrestauranter, som tilbyder de ypperste delikatesser fra det spanske køkken – både som fusionstapas, men også som klassiske tapas. Prøv for eksempel den klassiske kolde tomatsuppe Gazpacho, Calamares a la Romana (stegt blæksprutte) eller Pollo al Ajillo (kylling med hvidløg) – eller hvad med Pimientos Rellenis con Queso (røde peberfrugter med ostefyld)?

Foruden den høje kvalitet på tapas, så er tapasrestauranter kendt for deres afslappede og familiære atmosfære med venlig, jordnær betjening i hyggelige omgivelser. Der er med den oplevelse lagt op til en god og hyggelig aften med en masse god mad og spansk stemning.

Velbekomme – eller som spanierne siger: Buen Provecho!

Tapas for 2 gavekortet koster 499,- som inkluderer tapasmenu og på udvalgte steder inklusiv et glas af husets rødvin til hver. Køb gavekortet her ved Go Dream oplevelsesgaver.

Oplevelsen skal bestilles via GO DREAM OPLEVELSER. Sådan gør du: Klik på reklamen nedenfor.. Book og vælg om du selv printer gavekortet eller ønsker det fremsendt i gaveæske.


Tapasgavekortet kan bruges følgende steder:

Aarhus – Brasserie Belli
Aarhus – Café Feinschmecker
Frederiksberg – Cafe Kaleidoskop
Fredericia – Cafe Carlos
Frederikshavn – Restaurant Panorama
Herning – Restaurant Baghuset
Kolding – Over Aaen (man-lør kl. 12-15 & man-tors kl. 17-22)
København K – Tapas G
København N – Café Ultimatum
København N – Fatamorgana
København K – Lundgren VIP (Gothersgade)
København V – Lundgren VIP (Bagerstræde)
København Ø – Cafe Nordlys
Odense – Cafe Kræz
Randers – Restaurant Slotskroen
Skælskør – Kobæk Caféen

Der skal bookes bord enten via mail eller telefon.

Indlægget Tapas for 2 indeholder affiliatelinks

 

 

1 Response

  1. 01/16/2016

    […] Tapas for to […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!