Star wars julekalender 2019

star wars julekalender 2019, star wars adventskalender 2019, star wars pakkekalender 2019, star wars adventsgaver, star wars julegaver, julekalender med star wars 2019, gaver med star wars 2019, årets julekalender 2019, julekalender til drenge 2019, pakkekalender til drenge 2019, adventskalender til drenge 2019, pakkekalender med actionhelte 2019, seje julekalendere 2019, drenge julekalendere 2019, alletiders gaver

Er du på jagt efter en sej Star wars julekalender 2019 til drenge? Så behøver du ikke lede længere. 

Gør nedtællingen til årets juleaften sjovere, med en Star Wars julekalender 2019.

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse. Har du et barn der er vild med Star Wars, så skal årets julekalender selvfølgelig være en sej Star Wars julekalender.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkommer den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

LEGO Star Wars julekalender 

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars™ julekalenderen for 2019. Bag de 24 låger finder du Star Wars rumskibe, seje minifigurer og endda et par overraskelser med juletema! Der er også en udfoldelig legemåtte til at udspille fantastiske eventyr på Ahch-To øen. Med dette års kalender bliver det jul, hurtigere end man kan nå at blive forelsket i en porg!

Lad enhver fan vågne op til en galaktisk overraskelse hver dag i december med 75245 LEGO® Star Wars™ julekalenderen for 2019. Bag hver låge er en bygbar Star Wars figur, et rumskib, et fartøj eller andet byggesamlerobjekt, samt 2 eksklusive LEGO figurer med juletema. Når du har åbnet alle lågerne, er der også en udfoldelig legemåtte med en farverig scene fra Ahch-To øen, så børn kan udspille episke Star Wars eventyr. Denne julekalender til børn er en fremragende Star Wars gave og en sjov måde at gøre dem begejstrede for julen på.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2018

Åbn lågerne i den galaktiske 75213 LEGO® Star Wars julekalender hver dag i december, og find LEGO minifigurer, rumskibe, fartøjer og andre samleobjekter med Star Wars tema. Når du har åbnet alle lågerne, er der også en udfoldelig legemåtte med ørken- og isplanetscener, hvor du kan udspille episke Star Wars eventyr. Denne fantastiske gave med 5 minifigurer og 3 figurer er perfekt til fans i alle aldre, der gerne vil være klar til jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Ovenstående julekalender findes også i sampak, hvor du sammen med julekalenderen får du det seje Star Wars Dartd Vader opbevaringshoved, som kan bruges som en ekstra gave juleaftensdag eller måske som adventsgave.

Find julekalenderen hos Eurotoys

SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2019

SE OGSÅ: Star Wars gaver

Indlægget Star Wars julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!