Star wars julekalender 2018

Er du på jagt efter en sej Star wars julekalender 2018 til drenge? Så behøver du ikke lede længere. 

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse. Har du et barn der er vild med Star Wars, så skal årets julekalender selvfølgelig være en sej Star Wars julekalender.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkommer den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Star wars julekalender 2018 og 2017

LEGO Star Wars Julekalender 2018

Åbn lågerne i den galaktiske 75213 LEGO® Star Wars julekalender hver dag i december, og find LEGO minifigurer, rumskibe, fartøjer og andre samleobjekter med Star Wars tema. Når du har åbnet alle lågerne, er der også en udfoldelig legemåtte med ørken- og isplanetscener, hvor du kan udspille episke Star Wars eventyr. Denne fantastiske gave med 5 minifigurer og 3 figurer er perfekt til fans i alle aldre, der gerne vil være klar til jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Ovenstående julekalender findes også i sampak, hvor du sammen med julekalenderen får du det seje Star Wars Dartd Vader opbevaringshoved, som kan bruges som en ekstra gave juleaftensdag eller måske som adventsgave.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Star Wars pakkekalender

Sej julekalender med darth vader fra star wars.  24 små låger med små star wars produkter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med Star Wars

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum. Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalenderen findes også i en sampak, hvor du sammen med julekalenderen får du det seje Star Wars Darth Vader madkasse og drikkedunksæt, brug det for eksempel som en lille ekstra gave juleaftensdag eller som adventsgaver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Star Wars – julekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Star Wars

 

Indlægget Star Wars julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!