Spiderman julekalender 2017

spiderman julekalender 2017, spiderman pakkekalender 2017, spider-man julekalender 2017, spider-man pakkekalender 2017, spiderman 2017, spiderman ny film 2017, spiderman gaver, årets julekalender 2017, superhelt julekalender 2017, superhelt pakkekalender 2017, julekalendere 2017, pakkekalendere 2017, alletiders gave, gaveinspiration, julekalender til børn 2017, pakkekalender til børn 2017, julekalender til drenge 2017, pakkekalender til drenge 2017

Årets julekalender til drenge er uden tvivl en Spiderman julekalender 2017.

Ventetiden til juleaften kan for mange børn føles lang, gør ventetiden lidt kortere med en Spiderman julekalender 2017.

Er der noget, som rigtig mange drenge elsker, må det være den seje helt Spiderman, i rødt og blåt som kan kaste sig fra bygning til bygning ved hjælp af sit ultra-stærke edderkoppespind.

Spiderman har efterhånden været med i mange opgør med “de onde” og har derfor frydet flere biograf plakater gennem det seneste årti.

Den første film om Marvel helten Spiderman kom i 2002. I den film lære vi for første gang  Spiderman at kende, gennem hans historie der netop blev skildret i den film. Den succes fik efterfølgende et par opfølgere i henholdsvis 2004 og 2007.

Herefter kom der (endelig) i 2014 endnu en Spiderman film “The amazing Spiderman” der igen fik alle drenge med superhelte-genet, på mærkerne og trak i det røde og blå kostume. Den seneste Spiderman film udkom i 2017 og hedder “Spiderman: Homecoming” og som skal ses som en efterfølger til “Captain America Civil War” hvor alle Avengers medlemmerne er med.

Ny Spiderman film

I den nyeste Spiderman film er Peter Parker først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende, men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager. Filmen er en ny / anderledes begyndelse for Spiderman end tidligere set i filmene om Spidermans historie.

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers. Men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde.

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungerer samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find Spiderman julekalender hos Eurotoys

Indlægget Spiderman julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!