Spaophold på Hotel Thinggaard

Der er da ikke noget bedre en god omgang forkælelse. Dette er en af de gaver vi her på Alletiders Gave ville elske at modtage. I en travl hverdag kan det nogen gange være svært at give sig selv tiden til noget forkælelse. Det er derfor en rigtig god ting at få i gave.

Et wellness ophold hos Hotel Thinggaard med adgang til Sydthy Kurbad er en perfekt getaway fra hverdagens mange gøremål. Træk stikket ud med en eller to overnatninger i det flotte Nordjylland, tæt på Nationalpark Thy. Bliv forkælet af det altid så smilende personale, overnat i dejlige dobbeltværelser og tilbring en masse timer i det lækre Sydthy Kurbad, der byder på en masse muligheder for behandlinger, saunaer, massagebassiner, udendørs boblebad og meget mere.

spaophold hotel thinggaard alletidersgave julegave romantisk gave

Opholdet inkluderer pr person:

  • 1-2 x overnatninger i dobbeltværelse
  • 1-2 x morgenbuffet
  • 1 x 2-retters middag i deres hyggelige restaurant
  • 1 x entré til Sydthy Kurbad*, hvor der er fri adgang til isvand, frugt, badesko, badekåbe og håndklæde
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

Ved to overnatninger serveres 2-retters middag på 2. dagen, mens der er lagt op til at opleve en af de lokale restauranter den første aften. Hotel Thinggaard er naturligvis behjælpelig med gode forslag, og tilbyder også tilkøb af middag hos dem.

*Sydthy Kurbad er fantastisk afslapning for krop og sjæl. De byder på hele 4 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk m/fodbad, koldtvandskar, infrarød kabine og stort massagebassin med stjernehimmel. Udenfor tilbyder de tilmed kurbadshave med vildmarksbad, solvogne og boblebad. Forskellige behandlinger kan tilkøbes i forbindelse med booking.

Priserne er lidt forskellige alt efter om man vælger 1 eller 2 overnatninger og om det skal være hverdag eller weekend. Priserne starter ved 1596,- for 2 personer. Køb oplevelsen gennem DuGlemmerDetAldrig.dk


 

Indlægget Spaophold på Hotel Thinggaard indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 04/23/2016

    […] Romantisk hotelophold […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!