Smart nøglefinder – Bluetooth-tracker

smart nøglefinder, find dine nøglefinder, elegant nøglefinder, sporty nøglefinder, stilren nøglefinder, elegant nøglefinder, lille nøglefinder, nøglefinder med bluetooth, gave til et rodehoved, gave til teenager, gave til ham, gave til hende, gave til far, gave til, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, julegave 2017

Er gavemodtageren en der konsekvent smider sine nøgler væk konstant, så er det oplagte gaveide en smart nøglefinder. De fleste af os kender vist det med at ikke at kunne finde ens nøgler, særligt er det frustrerende hvis  man er under tidspres og skal nå på arbejde eller har en vigtig aftale.

Med en Tile Bluetooth Tracker er det slut med lede som en gal efter nøglerne. Den smarte Bluetooth tracker forhandles hos Coolstuff og beskrives således:

“Der er ikke mange ting, der er lige så gode til frustrerende gemmelege som ens nøgler! Hvor mange gange har du ikke ledt og ledt uden resultat for til sidst at se, hvordan nøgleknippet irriterende glider ud af lommen? Som om du ikke allerede har tjekket der tre gange?! Tag det roligt! Tile er en lille Bluetooth-enhed, der gør dine ting sporbare. Via en app kan du få enheden til at bippe, og du kan også se, når du nærmer dig dine forsvundne ting. Du kommer altså til at vinde over nøglerne i gemmelegen – helt uden desperat roden i lommer, tasker og skuffer!

Desuden virker den også omvendt! Er telefonen blevet væk? Tryk på Tile, så giver telefonen sig til kende med et bip, også selvom den er på lydløs! Tile fås i to forskellige modeller: Mate, der har en øsken, som kan fastgøres i f.eks. nøgleringen, og Slim, der er tynd som et kreditkort, kan ligge i tegnebogen og har en selvklæbende bagside. I appen gemmes informationer om, hvor dine ting sidst befandt sig, så du ved, hvor du skal begynde at lede, også selvom din forsvundne tegnebog befinder sig uden for Bluetooth-rækkevidde.

Med den smarte Tile slipper du for at lege gemme med dine ting – åbn appen, og lad bippet vise dig vej til nøglerne, tegnebogen, fjernbetjeningen, eller hvad du nu har mistet!”

Bluetooth trackeren er en smart nøglefinder, der findes i forskellige varianter, hhv. den klassiske, den sporty og den stylede udgave.

Den klassiske/originale nøglefinder – Tile Bluetooth Tracker – Med Bluetooth-trackeren Tile i nøgleknippet, tegnebogen eller tasken forsvinder dine ting ikke sporløst – du skal bare følge bippet, så finder du dine forsvundne ting med mobilen! Find den her hos Coolstuff.

Den sporty nøglefinder – Den smarte Bluetooth-tracker Tile Sport er vandtæt, perfekt til en aktiv livsstil, og forhindrer, at tasker, nøgleringe og andre småting forsvinder sporløst! Fastgør Tile Sport på dine ejendele, følg biplyden og find dine ting med mobiltelefonen! Tile Sport er mere modstandsdygtig, har højere lyd og har dobbelt så lang rækkevidde som Tile Mate! Find den hos Coolstuff.

Den stilfulde nøglefinder. Den smarte Bluetooth-tracker Tile Style er perfekt til dig, vil holde styr på tasker, nøgleringe og andre småting med stil! Fastgør Tile Style på dine ejendele, følg biplyden og find dine ting med mobiltelefonen! Tile Style er mere modstandsdygtig, har højere lyd og har dobbelt så lang rækkevidde som Tile Mate! Find den hos Coolstuff.

Se også indlægget Gave til et rodehoved – Nøglefinder

Indlægget Smart Nøglefinder – Bluetooth tracker indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!