Smallstuff tasker – til familiens mindste

Smallstuff er et dansk design, der laver produkter af rigtig høj kvalitet. Mærket er mest kendt for deres børnetøj for børn i alderen 0-14 år. Smallstuff er desuden eksperter i håndhæklet, strikket og syet interiør til et flot og farverigt børneværelse. Men har også et pænt udvalg at rygsække og tasker til børn, samt lækre skindtasker og pusletasker til mødrene. Det hele bliver lavet i flotte farver og mønstre.

Smallstuff rygsæk alletidersgave

Rygsækken fra Smallstuff som er vist på billedet er overskueligt indrettet med et stort rum til madpakken, vanddunken og ekstra tøj. Smallstuff rygsæk indeholder en stor lomme hvor der kan være plads til en lille bog eller lignende. Rygsækken har regulerbare stropper og kliklås foran, således at rygsækken sidder godt på barnet og ikke generer. Mange børnehaver har da også et krav om at der er kliklås på barnets rygsæk, så barnet bedre selv kan holde styr på rygsækken når de er på tur. Materialet er rengørings venligt nylon.
En perfekt rygsæk fra Smallstuff til barnets udflugter. Egner sig til børn fra 3 år. Størrelse: 25 x 30 cm. Pris for denne model er 149,-

Smallstuff toilettasker
Smallstuff toilettasker. Toilettaskerne laves i to forskellige størrelser. Mål lille toilettaske: 24 X12 cm. Mål stor toilettaske: 23 X 24 cm. Laves i flere forskellige og smarte print der henvender sig godt til både seje drenge og små prinsesser. Pris for den lille toilettaske er 69,-. Prisen for den store er 99,- Køb dem som et sæt eller hver for sig.

Taskerne fra Smallstuff er fundet hos Babygear.dk. som ALTID tilbyder gratis fragt. Se hele udvalget af Smallstuff tasker her.


  Indlægget Smallstuff tasker – til familiens mindste indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!