Skoletaske til de lidt større børn?

skoletaske til de lidt større børn, konfirmationsgave, gave til non konfirmation, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Står der en skoletaske på ønskesedlen eller er det bare ved at være tid til at få en ny?! Hvad med at give en skoletaske i gave? Den første skoletaske til skolestart er oftest noget specielt, som de fleste familier tager ud og køber sammen som familie. Men er barnet helt sikker på hvad det skal være for en, kan du også med fordel købe den som overraskelse. Taskeholic.dk har lavet en god guide til hvad man skal være opmærksom på ved køb af skoletaske til skolestart, se den her.

Men skoletasken til børn fra 2. klasse og de næste par skoleår, kan være sværere at finde. For de fleste børn efterhånden nået et punkt hvor skoletasken ikke skal være så barnlig. Derimod ser børnene i de klasser meget mere op til de større børn og vil derfor ofte gerne have en skoletaske som er smart. Som forældre vil man stadig gerne have at børnene får en skoletaske der giver en optimal støtte i ryg og som er rummelig nok – og så skader det heller ikke at skoletasken kan bruges 2-3 år.

Der findes rigtig mange gode bud på markedet, men nogle af de bedste skoletasker til til den aldersgruppe er fra det danske firma Jeva. Jeva forstår at lave nogle gode skoletasker der både er praktisk indrettet, tilpasset børnene, med en god ergonomisk støtte og i utrolig slidstærkt materiale. Oven i det laves de i flere smarte prints til både piger og drenge.

jevacollage

 

Modellen Jeva Square (som er vist på billederne) er et rigtigt godt bud. Det er en skoletaske med 2 store rum, flere frontlommer og mobillomme. Der medfølger en aftagelig sportspose der kan gemmes i separat lomme, eller bruges som minirygsæk. Polstrede, faconsyede remme samt komfortabel polstret, 3-punktstøttet ryg. Udstyret med regulerbar brystrem. Mål: 39 x 31 x 16 cm. Som noget nyt i år er den forreste lomme med plads til madkasse nu også blevet isoleret med termo, så den kan passe på madpakken. Jeva Square findes i flere flotte farver, vi har bare fundet et lille udsnit af dem.

Når det er helt slut med Jeva, og forældrene ikke længere har lige så meget at skulle have sagt er det oftest Eastpak  hitter:

eastpakEn rygsæk som er og bliver ved med at være populær som skoletaske er modelle padded pak´r fra Eastpak. Rygsækken er oprindeligt designet til at skulle være en rygsæk som kunne bruges i fritiden. Men det enkle design i diverse farverige farver, har slået sig fast som en skoletaske for år tilbage, og den position fortsætter den med at have. Vi må da også ærligt erkende at vi i vores skoletid havde denne model. Den var både smart og så var det den alle de andre også rendte rundt.

Eastpak padded pak´r er lavet i slidstærkt nylon, et godt robust materiale der er utrolig slidstærkt. Den populære model er udstyret med 1 stort rum og lynlåslomme foran. Volume er 24 liter. Pris 399,- Modellen laves i et hav af farver. Køb den her.

De senere år er modellen der hedder Out of Office fra Eastpak begyndt at blive mere og mere populær. Det gode ved Out of Office er at den har det klassiske design fra padded pak´r, men derudover har den fået en separat lomme til en bærbar. Lommen er foeret så pc´en ligger godt beskyttet. Lommen kan også med fordel bruges til at give opdeling i den store rum.

eastpak2Eastpak Out of Office har en volume på 27 Liter. Den er lidt højere og breddere end den klassiske model. Dette er kun en fordel, da det giver bedre plads til ens mapper og bøger. Pris for denne model er 475,- Køb den her.

Udover de viste modeller, tilbyder Eastpak flere smarte og funktionelle rygsække til skole og hverdag. Se hele udvalget her.

Fjällräven er også yderst populær som skoletaske, se større udvalg af deres modeller her.

Kilde: Taskeholic.dk

Indlægget Skoletaske til de lidt større børn indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!