En skoletaske i gave? Gør barnet klar til skolestart

I min familie har vi altid haft en tradition om at der inden skolestart blev investeret i ALT hvad en skolepige/drengs hjerte kunne begære. Fars kommentar var altid “Hvis det kan gøre dig klogere, så skal du selvfølgelig have den/dem/dem” Vi vidste jo alle sammen godt at vi overhovedet ikke blev klogere af at få ny skoletaske, matchende penalhus, ringbind, skriveunderlag osv. Og så gjorde det jo alligevel en forskel. Vi blev jo i den grad klar til skolestart i august og vi satte pris på at tingene matchede og var en smule mere velforberedt til timerne (i de første måneder af skoleåret). Jeg giver derfor denne idé videre til alle der gerne vil gøre en indsat for at få familiens skolebørn i højeste gear, når det gælder skolestart og forberedelse af det kommende skoleår. Giv en skoletaske med eventuelt tilbehør i gave til familiens skolebarn.

Vælger du en JEVA skoletaske (primært 0. klasse – 4. klasse) får du oftest matchende penalhus, gymnastiktaske, drikkedunk og madkasse med. Læs grundigt i beskrivelsen af den skoletaske du vælger, når du leder efter den helt rigtige skoletaske i gave.

Nedenfår ses et par eksemplar på gode bud på en skoletaske i gave – til det kommende skoleår

Skoletaske i gave – JEVA Beginners 0. klasse – 2. klasse

jeva beginners tilbud jave beginners 2017

Den har gode skulderstropper, brystspænde samt ergonomisk foamback-ryg, som sikrer optimal komfort. Der medfølger en aftagelig gymnastikpose/sportspose på 8 L, der også fungerer som rygsæk, en drikkedunk samt madkasse. Som noget nyt sidste år, valgte Jeva at lave et større madkasserum, så der både er plads til mad og frugt. Desuden er der en separat lomme til penalhus, et isoleret rum til madkassen og reflekser på alle sider, så barnet kan ses i trafikken. Vægt: 900 G. Volume. 15 L. Pris for skoletasken er 799,- Køb her.

Det er muligt at få et matchende penal med indhold fra 249,-. Se her.

Jeva laver også skoletasker til større børn. Se en større del af Jeva skoletasker her.

De viste produkter er fundet hos Carriealong, og  KopK
Carriealong tilbyder et stort udvalg af skoletasker, rygsække, dametasker og punge samt kufferter og rejseudstyr til din næste ferie.

 

Skoletaske i gave – JEVA Supreme 2. – 4. klasse

jeva supreme skoletaske

Jeva Supreme er en 2 i-én-rygsæk, med 2 store rum, hvoraf det ene indeholder indvendig polstret lomme til bærbar pc. Stor frontlomme med lommer til mobil, pung og kuglepenne samt lille netlomme med lynlås.

Aftagelig sportspose der fungerer som minirygsæk. Polstrede, faconsyede remme samt komfortabel polstret, 3-punktstøttet ryg. Udstyret med regulerbar brystrem, der sikrer optimal bærekomfort.

Volumen: Rygsæk 30 liter – ekstra rygsæk 10 liter.

Må:l Højde, 45, Bredde 32, Dybde 18 CM.

Pris 649,- find Jeva Supreme skoletaske her hos KopK, der har et stort udvalg af skoletasker til alle aldre.

 

Du kan også vælge at gå efter en skoletaske i gave – som er med barnets helt eller interesse. F.eks. En skoletaske med Starwars, en LEGO Ninjago skoletaske eller en glimmer skoletaske. Der er mange muligheder – se flere skoletasker på taskeholic.dk

 

Indlægget En skoletaske i gave? Gør barnet klar til skolestart indeholder affilialinks og links til endnu flere skoletasker

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE