Skiundertøj – en klassiker under vores juletræ

skiudstyr i gave, gave til skiløber, gave til aktive, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,


Vi har formådet at købe skiundertøj til ufattelig mange familiemedlemmer og venner. Familien består af nogle ski enchuaster og alene af den grund er skiundertøj en klassiker under juletræet både til børn, teenagere og voksne. Julen er et godt tidspunkt at give skiundertøj i gave, da det så er klar til skiferien der ofte afholdes i starten af det nye år. Vi oplever også at skiundertøj ønskes af hårdtarbejdende håndværkere der skal stå i mod kulde og blæst på kolde arbejdsdage. Det anvendes under arbejdstøjet og virker isolerende samtidig med at huden kan ånde og det er muligt at bevæge sig frit.

Vor erfaringer fortæller os at skiundertøj kan købes for billigt. Dels at det meget hurtigt kommer til at fnulre og at det ikke isolere som netop er idéen med skiundertøj. Skiundertøj skal sidde helt tæt til kroppen for at skal kunne transportere fugt fra kroppen væk. Dette gør at det er muligt at holde sig tør og varm, trods kulde og aktivitet. Der findes et stort udvalg af skiundertøj der matcher ethvert budget og behov. F.eks. findes termo-undertøj til dem der har let til kulde og som fryser i almindelig svedabsorberede skiundertøj. Skiundertøj er ofte produceret af uld, syntetiske fibre eller en kombination af begge. Uld har en bedre isolerende effekt og har derfor størst effekt i kolde egne, hvor der stilles større krav til dit skiundertøj. Samtidig hænger lugte ikke så fast i uld, som de syntetiske fibre. Skiundertøj i syntetiske fibre er derimod bedre for allergikere, da uld oftest indeholder lanolin. Det er også en fordel at syntetisk skiundertøj tørrer hurtigere end skiundertøj i uld.

Skiundertøj fås fra ca. kr. 100,- for et sæt, til langt over kr. 1.000,- for en under- eller overdel. Vor erfaringer siger os at du ikke skal købe det billigste, men at de dyreste mærker ikke er så meget bedre end det skiundertøj vi finder i mellemprisklassen. Er du helt på bar bund i denne verden, så kan vi anbefale dig at gå efter mærker: Haglöf. 4F Sport Performance, Helly Hansen og Löffler.

Vi har rigtig gode erfaringer med webshoppen skiwear4u hvor vi efterhånden har købt en del skiundertøj og skiudstyr med stor succes. Skiwear4u har et ufatteligt stort udvalg i ALT til skituren, både alpint og langrend. Det gælder både beklædning og udstyr og så tilbyder Skiwear4u en PRISGARANTI der gør at vi trygt handler hos dem igen.

Her finder du skitøj til børn (op til størrelse 164)

Her finder du skitøj til kvinder

Her finder du skitøj til mænd

Vi kan varmt anbefale Helly Hansens skiundertøj i serien Dry Lifa med kradsefrie syninger i syntetisk materiale. Det findes både i en kvinde og herreudgave. Begge udgaver koster kr. 400,-

Helly Hansen mand alletiders gaveHelly hansen skiundertøj alletiders gave

 

 

 

 

 

 

 

Indlægget Skiundertøj – en klassiker under vores juletræ indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar

error: Content is protected !!