Shimmer and Shine julekalender

shimmer and shine julekalender, shimmer and shine pakkekalender, shimmer and shine adventskalender, shimmer shine julekalende, shimmer & julekalender, julekalender med piger, julekalender til piger 2018, julekalender med legetøj 2018, julekalender med feer 2018, fe julekalender 2018, alletiders gave

Har du et barn der er helt vild med Shimmer & Shine? Så er en Shimmer and Shine julekalender oplagt som årets julekalender.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul. Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. 

Tvillingerne Shimmer and Shine er genies-in-training, der giver ønsker til deres bedste ven, Leah. Ønskerne går ikke altid så smidigt som de planlægger, men trods alt er de stadig i træning – og pigerne skal rydde op i det magiske rod, der skyldes problemerne. Når Shimmer, Shine og Leah arbejder sammen, er de i stand til at løse de problemer, der opstår og gøre tingene rigtige. At forsøge at rette op på deres fejl hjælper med at lære unge seere at lære af fejl og gøre det bedre næste gang.

Shimmer Shine Julekalender

Rigtig sød Shimmer & Shine julekalender med 24 små overraskelser i som gør ventetiden til juleaften lidt kortere. Kalenderen indeholder blandt andet smykker og hårtilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Indlægget Shimmer and Shine julekalender indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!