SES creative julekalender med perler

ses creative julekalender med perler, ses creative pakkekalender med perler, kreativ julekalender 2017, kreativ pakkekalender 2017, julekalender til børn 2017, pakkekalender til børn 2017, julekalendere 2017, pakkekalendere 2017, julekalender til piger 2017, pakkekalender til piger 2017, alletiders gave, julekalender, pakkekalender, julegaver til alle, inspiration til pakkekalender

Denne SES creative julekalender med perler er en julekalender der er tiltænkt kreative piger, så der hver dag i december kan laves små kreative ting – og måske kan nogle af dem senere bruges til julegaver til andre familiemedlemmer.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hvert dag tog et stykke fra mens vi talte ned til jul. Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm.

 

 

Tæl dagene til jul med denne julekalender! Hver dag i december venter der en skøn gave! God og hyggelig julekander med perleplader og perler til et et lille projekt hver dag frem til jul. Der følger forskelligt tilbehør med og de fine sager kan bruges til gaver til bedsteforældre, søskende og venner.

  • En unik perleplade julekalender;
  • 24 sjove gaver
  • Alt hvad du behøver at til at lave perleplade kreationer;
  • God kvalitet PVC-fri perler;
  • Smukke, lyse farver;
  • Stimulerer kreativitet og udvikler motoriske færdigheder

Find julekalenderen hos Coolshop

Indlægget SES creative julekalender med perler indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE