SELFIES af Jussi Adler Olsen

Selfies af jussi adler olsen

Hos Alletiders Gave er vi store fan af at læse og især læse krimier. Vi har længe været glade for at følge Afdeling Q i krimiserien fra Jussi Adler Olsen, som vi klart giver vores varmeste anbefalinger. Er gavemodtageren også til krimibøger, så kan vi anbefale den nyeste bog i serien om Afdeling Q, nemlig SELFIES af Jussi Adler Olsen.

Bogen SELFIES handler om:

Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået.
Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne?
Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?

De første seks bøger i serien, Kvinden i buretFasandræberneFlaskepost fra PJournal 64Marco Effekten og Den grænseløse, har gjort Jussi Adler-Olsen til en af de mest læste og populære forfattere i såvel Danmark som internationalt. Indtil nu har serien solgt mere end 2,5 millioner alene i Danmark, mens Jussis bøger på verdensplan er solgt i over 14 millioner eksemplarer. Bøgerne findes både som paperback, hardback, e-bøger og lydbøger – så der er noget for enhver smag.

Selfies af jussi adler olsenIndlægget SELFIES af Jussi Adler Olsen indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE