Secrid kortholder

Dette er et af de gaveønsker, som vi ved af erfaring står på rigtig manges ønskeseddel.

Du har sikkert selv set dem eller også kender du nogen som har snakket om dem. Kortholderne hvor man bare lige skal trykke i bunden og så kommer kortene op. Mærket hedder Secrid. Secrid er et hollandsk mærke. Ægteparret der står bag Secrid kortholdere går højt op i kvaliteten skal være i top. Secrid benytter sig kun af europæiske leverandører og al produktion foregår i Holland.
Secrid laver smarte kortholdere i et moderigtigt design til henholdsvis mænd og kvinder. Kortholderne laves i flere forskellige farve. Det smarte ved kortholderne er at de ikke fylder så meget, kortene ligger godt beskyttet og er nemme at få fat på når man skal bruge dem. Man trykker bare på en knap og så kommer kortene op. Derudover er priserne ganske fornuftige, de starter ved ca 229 kr og opefter.

C_Blue_2_3D_395_395 m_cognac_basic_10_395_395 M_pink_10_395_395De viste kortholdere er bare lidt af dem som findes i Secrids sortiment, se et større udvalg her.

Secrid kortholder er er oplagt gaveide der kan bruges både til ham og hende. Med en Secrid kortholder bliver det nemt at holde styr på de vigtigste kort og det er altid nemt bare at have med i lommen.

Indlægget Secrid kortholder indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!