Schumachers brændevinsmagning

Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, brændevinsmaging

Giv en smagfuld oplevelse, som modtageren sent glemmer; Schumachers nyfortolkning af krydderbrændevin.

Schumachers brændevinsmagning

Schumachers har lavet økologiske brændevine siden 2008. Ønsket er, at gøre op med den klassiske kommensmag, og i stedet byde på smage som for eksempel grannåle, blåbær, æble/safran og bestsellerkombinationen som er chili/citron. Målet er altid at lave brændevine, der passer til det moderne køkken, og som kan drikkes hele året – til sommerens fester og julens frokostborde.

braendevinsmagnin-hos-schumachers-1I løbet af smagningen kommer man til at smage 8-10 forskellige varianter af Schumachers Brændevine, hvor man lærer om trækkeprocessen, der kan variere fra få dage til flere år. Dertil hører man om historien bag den succesfulde virksomhed i Nordsjælland, der bidrager til cocktails i det københavnske natteliv og serveres på nogle af landets førende restauranter.

Oplevelsen finder sted på Schumachers økologiske destilleri, Birkehøjvej 8, 3200 Helsinge. Smagningen på brændevine varer 1,5 – 2 timer. Bemærk man skal være over 18 for at kunne deltage i denne oplevelse. Prisen for smagningen starter ved 199 kr for 1 person.

Det er muligt at booke oplevelsen med en bestemt dato med det samme, ellers man bestille oplevelsesbevis som giver modtageren mulighed for selv at bestemme hvornår han eller hun vil afsted. Gavekortet til brændevinssmagning købes gennem Duglemmerdetaldrig.dk som har mere end 145 forskellige oplevelser at vælge imellem, se hele udvalget HER.

Køb Schumachers brændevinssmagning her

Giv gerne gaven sammen med en hjemmelavet snaps også kaldet kryddersnaps. Vi har tidligere skrevet om hjemmelavet snaps i indlægget her.

 

Indlægget Schumachers brændevinssmagning indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!