Sansegynge til barnet

sansegynge til barnet alletiders gave anbefaler en sansegynge

En sansegynge styrker barnets balance naturligt og er super sjovt. Børn holder af at bevæge sig, at udforske kroppen og gribe verden med alle sanser.

Børnene kan sidde i den, ligge i den, svæve på den og lege i den. Sansegyngen kan anvendes til både store og små børn. Når Sansegyngen hænger lavt, gør den børn selvhjulpet, fordi de selv kan klatre ind og ud af gyngen. Hvis Sansegyngen løftes lidt, kan de større børn også lege med og skabe nye lege på gyngen hver dag året rundt. Deres kreative leg på gyngen styrker samtidig deres balancen. Sansegyngen giver helt naturligt barnet kropsligt overskud til fordybelse i barndommens mange utrolige lege.

Sansegyngen giver barnets fantasi uendelige muligheder, samtidig med at barnet naturligt stimuleres og får balancen styrket og trænet motorikken.

Du kan selv nemt justerer, hvor højt gyngen skal hænge og tilpasse det barnets højde. Sansegyngen kan anvendes både indenfor og udenfor. Sansegyngen fra sansegynge.dk kan holde op til 100 kg og en max belastning på 200 kg, hvilket giver flere børn mulighed for at lege på den sammen. En sansegynge er 96 cm i diameter.

Føler du ikke børnene bevæger sig nok, mens de ser fjernsyn, kan sansegyngen med fordel opsætte foran fjernsynet, og dermed skabe naturlig bevægelse, mens deres yndlingsprogram kører.

Sansegyngen kan købes med forskelligt tilbehør, som gør sansegyngen endnu sjovere. Du kan blandt andet købe en stor blød pude eller et telt til at vikle om gyngen.

Sansegynge.dk leverer din sansegynge i sort, rød eller gul og den leveres lige til døren for kr. 49,-

Bestil din sansegynge for kr. 799,-

Alletiders Gave anbefaler en sansegynge til alle små børn, da den indgyder til naturlig leg og træning af både balanceevne og motorik.

sansegynge telt alletiders gave anbefaler en sansegynge

 

sansegynge alletiders gave anbefaler

Indlægget sansegynge til barnet indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!