Roommate Hippie Tipi telt

Kender du også et barn, som elsker huler og gemmesteder, så er Roommates Hippie Tipi telt oplagt, som hyggested på børneværelse. Vi husker selv hvordan vi som børn kunne få timer til at gå med hulebyggeri og vi kan da også se hvordan telte og huler hitter hos børnene hos både venner og familie.

Mærket der står bag de smarte telte er Roommate der blev startet i foråret 2004 af Chrisitne Schwarzer og Anne Birgitte Balle, hvor de besluttede at lancere nogle innovative produkter for børn. Målet med disse produkter har været at skabe positive og stimulerende indstillinger til fantasifuld leg. Roommate er med til at give børnene både psykiske og fysiske rum til samspil og fantasi. De mange forskellige og meget tiltalende designs er perfekt for børnenes selvstændighed til sjov leg – og aldersgruppen er derfor også bred.

Find jeres indre indianerprinsesse og indianerhøvding frem og slå lejr med verdens bedste Hippie Tipi telt. Lad dine børn campere på børneværelset, i stuen eller udenfor om sommeren. Hippie Tipi telt dugen er af kraftig Økologisk GOTS certificeret bomuldskanvas. Hippie Tipi fra Roommate er sammenfoldelig, som gør det nemt at opbevare under sengen, bag en dør eller i et skab.

Mål: 135 x 150 cm. i grundplan og er 150 cm høj udstået og 170 cm lang sammenklappet. Pris for teltet er 1195,- Bestiller du det fra Trendyliving.dk, så leveres det med fri fragt.

 

Roommate-Hippie-Tipi-teltRoommate Hippie Tipi telt Nature

Skærmbillede 2016-03-29 kl. 13.19.41

Roommate Hippie Tipi telt – North Grey

Roommate hippie tipi telt

Roommate Hippie Tipi telt – Polar petrol

telt til børneværelset, børneværelse telt, tipi telt til børneværelset, børneværelset tipi telt, roommate teltRoommate Hippie Tipi telt – Stone


Indlægget Roommate Hippie telt indeholder affiliatelinks

Inspiration: Bornevaerelset.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!