Pusletaske i gave?

ida ising pusletaske, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, mors dag gave, morsdag gave, babyshower, gave babyshower, babyshower gave

Står der er en pusletaske på ønskesedlen? Må pusletasken gerne være både smart i designet og samtidig funktionel? Så er en pusletaske fra danske Ida Ising måske et oplagt bud. Ida Ising designer pusletasker som både er praktiske og komfortable for din baby. Altså en taske som er rigtig god og super praktisk at have med, når du er på farten med et blebarn.

Ida Ising pusletasker er håndlavede, og af høj kvalitet både i valg af materialer og design. Ida Ising pusletasker har et moderne nordisk og stilrent design.

Ida Ising pusletaske

Den bedst sælgende pusletaske fra Ida Ising er modellen der hedder Blackbird.

Blackbird er en flot og funktionel pusletaske med et råt, minimalistisk og alligevel eksklusivt look. Med en Ida Ising pusletaske, er det muligt at pusle dit barn behageligt og sikkert overalt – uanset hvor du er. Ida Ising Blackbird pusletaske er designet efter et fold-ud princip med en central tyk og blød Øko-Tex certificeret skummadras med betræk af Øko-Tex vinyl (phthalat fri). Ida Ising Blackbird pusletaske er i 100% kanvas yderst og 100% bomuld inderst, med praktiske og store indvendige lommer til bleer, skiftetøj og pusletilbehør.

På ydersiden er der en lille lomme til småting, og tasken lukkes med velcro strop. Stræklagen: 80 % bomuld og 20 % polyester. Blød Øko-Tex skummadras.Øko-Tex betræk i vinyl – fri for phthalater. Hanke i 100 % kraftig nylon kvalitet

Stoffet kan med fordel vaskes i vaskemaskinen, dog max på 30 grader. Modellen findes i forskellige farver.

Mål: 43 x 33 x 8 cm, udslået 67 x 90 cm. Madras måler: 59 x 40 x 2 cm. Pris 998,-

 

Blackbird-LowRes-Open-700x700

 

5-Ways---IDA-ISING(Hjemmeside)-700x700

Ida Ising pusletasken er fundet på Babygear.dk som tilbyder i stort udvalg af babyudstyr, indretning, børnetøj, møbler og legetøj til børn. På siden er der også et stort udvalg af pusletasker i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Læs mere her.

Indlægget Pusletaske i gave? indeholder affiliatelinks

Kilde: www.taskeholic.dk

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!