Playmobil julekalender 2018

playmobil julekalender 2018, playmobil pakkekalender 2018, playmobil adventskalender 2018, playmobil julegaver, playmobil gaver, alletiders gave, julekalender til børn 2018, pakkekalender til børn 2018, adventskalender til børn 2018, pakkekalender til piger 2018, pakkekalender til drenge 2018, julekalender til piger 2018, pakkekalender til drenge 2018, julekalender med legetøj 2018, pakkekalender med legetøj 2018

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte julekalendere til både drenge og piger med forskellige sjove temaer. Hver Playmobil julekalender indeholder legetøj, der kan indgå i barnets lege længe efter jul og som med fordel kan bruges sammen med barnets andet Playmobil legetøj.

Med en julekalender fra Playmobil fås et nyt stykke playmobil-legetøj bag lågen hver dag, bringer julekalenderen spænding til de små i julemåneden, og gør det dermed lidt sjovere at tælle ned til juleaften.

Playmobil julekalender 2018

Playmobil julekalender Brand på Byggepladsen

Bag de 24 låger gemmer der sig mange spændende PLAYMOBIL®-figurer og -dele rundt om brandvæsnet. På en byggeplads er der lækket olie, som er brudt i brand. Selvfølgelig er brandvæsnet straks til stede med quaden for at bringe ilden under kontrol.Indtil juleaften skabes der en komplet brandvæsen-legebaggrund, som passer til den spændende brandvæsen-legeverden.

Find julekalenderen hos Eurotoys

1.2.3 Julekalender Jul på Gården 2018

Bag 24 låger af PLAYMOBIL®-julekalenderen Jul i dyrenes skov venter der også igen i år fantastiske overraskelser. Der kommer julemanden flyvende på sin slæde med rensdyr! Familien og skovens dyr er allerede meget spændte. Selvfølgelig får også dyrene noget særligt lækkert at spise juleaften. Gad vide hvad der er i den store gavesæk? Med PLAYMOBIL®-1.2.3. julekalenderen føles tiden til jul heller ikke så lang for de allermindste.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender Julebal i Krystalsalen

Hvad kunne gøre tiden, mens vi venter på juleaften, mindre lang på en smukkere måde end PLAYMOBIL®-julekalenderen? Bag de 24 låger gemmer der sig mange vidunderlige PLAYMOBIL®-figurer og -dele rundt om krystalværelset. Familien laver musik foran det prægtigt pyntede juletræ, før julegaverne pakkes ud. Gad vide hvilke overraskelserne der mon gemmer sig i de kulørte pakker? Spændingen stiger!Indtil juleaften skabes der en komplet krystal-legebaggrund, som passer til den funklende krystalpalads-legeverden.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Indlægget Playmobil julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!