Playmobil julekalender 2017

playmobil julekalender 2017, playmobil pakkekalender 2017, playmobil adventskalender 2017, playmobil julekalender 2016, playmobil pakkekalender 2016, playmobil adventskalender 2017, pakkekalender med legetøj, julekalender med legetøj, julekalendere 2017, pakkekalendere 2017, pakkekalender til børn, julekalender til børn, alletiders gave

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte julekalendere til både drenge og piger med forskellige sjove temaer. Hver Playmobil julekalender indeholder legetøj, der kan indgå i barnets lege længe efter jul og som med fordel kan bruges sammen med barnets andet Playmobil legetøj.

Med en julekalender fra Playmobil fås et nyt stykke playmobil-legetøj bag lågen hver dag, bringer julekalenderen spænding til de små i julemåneden, og gør det dermed lidt sjovere at tælle ned til juleaften.

Playmobil julekalender 2017

Julekalender Hestefarmen

Flot julekalender med en lille gave hverdag frem mod juleaften. Fordelen ved denne julekalender er at den både giver spænding i december hver dag op til juleaften, men også kan leges med lang tid efterfølgende.

Find julekalenderen hos Eurotoys.

Julekalender Top Agents

Flot julekalender med en lille gave hverdag frem mod juleaften. Fordelen ved denne julekalender er at den både giver spænding i december hver dag op til juleaften, men også kan leges med lang tid efterfølgende.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender julemandens værksted

Flot julekalender med en lille gave hverdag frem mod juleaften.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Playmobil julekalender 2016

1.2.3 julekalender Jul på gården 2016

Julemanden gør sin kane og sine rensdyr klar til turen, fordi han vil forkæle dyrene på 1.2.3 gård med sjove gaver! Hvad tager han med? PLAYMOBIL inspirerer børn til at skabe deres egne eventyr og lade deres fantasi få frit spil. Hovedpersonen i PLAYMOBIL er en spillefigur på 7,5 cm i højden, der har bevægelige lemmer og hænder med gribefunktion, der kan holde fast på det matchende tilbehør og har et rundt, drejeligt hoved med et muntert ansigt. Legesættene er underholdende, de stimulerer koordineringen af øje-hånd og bidrager til den videre udvikling af rumlig bevidsthed og sociale færdigheder

Find julekalenderen hos Eurotoys

NHL julekalender rivaler på søen

Ræs rundt på den frosne sø, og skyd på mål med PLAYMOBIL NHL adventskalender Rivaler på søen! Denne adventskalender indeholder 24 overraskelser til dagene op til jul. Når alle dele er pakket ud, så stil spillerne op på isen og lad kampen begynde!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik. Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? PLAYMOBIL inspirerer børn til at skabe deres egne eventyr og lade deres fantasi få frit spil. Hovedpersonen i PLAYMOBIL er en spillefigur på 7,5 cm i højden, der har bevægelige lemmer og hænder med gribefunktion, der kan holde fast på det matchende tilbehør og har et rundt, drejeligt hoved med et muntert ansigt. Legesættene er underholdende, de stimulerer koordineringen af øje-hånd og bidrager til den videre udvikling af rumlig bevidsthed og sociale færdigheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender Royalt skøjteløb 2016

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Der er skjult et armbånd bag en af skodderne! PLAYMOBIL inspirerer børn til at skabe deres egne eventyr og lade deres fantasi få frit spil.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Indlægget Playmobil julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE