Play-Doh julekalender til børn

Play-doh julekalender, play-doh pakkekalender, play-doh adventskalender, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, kreativ julekalender 2017, kreativ pakkekalender 2017, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, adventskalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration

Nedtællingen til jul, kan være svært for de flest børn.

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Men hvorfor ikke kombinere julekalenderen med underholdning, så ventetiden til juleaften ikke føles så lang? PLAYDOH har skabt et KÆMPE univers af det sejeste modellervoks og tilbehør og deriblandt også denne flotte julekalender.

Play-Doh julekalender

Julekalender fra Play-Doh – en hyggelig julekalender med 24 forskellige overraskelser fra Play-Doh. Med en Play-Doh julekalender, bliver det sjovere for barnet at tælle ned til jul. Denne julekalender er nemlig en oplagt mulighed for en masse underholdende timer, hvor kreativiteten slippes løs. Med Play-Doh lege-ler (modellervoks) kan barnet i den grad forme forme, skabe og lade fantasien få frit løb. PLAYDOH er giftfrit og yderst formbart modellervoks, hvor kun fantasien sætter grænser for dine kreationer. Denne julekalender skaber både glæde i hele julemåneden og i månederne bagefter.

kreativ-julekalender-playdoh-julekalender-til-børn-børnejulekalender-julekalender-2016-pakkekalender-til-børn-børnepakkekalender-julegaver-jule-gaver-alletiders-gave-gaveinspiration

 

Julekalenderen indeholder blandt andet støbeform, modellervoks og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer! Bag hver låge gemmer sig en god overraskelse. Vær kreativ og slip fantasien løs.

Pris 199,- køb den her hos Eurotoys.

Anbefalet alder: Fra 3 år (Uegnet for børn under 3 år pga. smådele)


Indlægget Play-Doh julekalender indeholder affiliatelinks
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE