PJ Mask julekalender 2018

pj mask julekalender 2018. pj mask pakkekalender 2018, pj masks julekalender 2018, pj mask julekalender, hvem er pyjamasheltene, hvem er pj mask, julekalender til børn 2018, pakkekalender til børn 2018, alletiders gave, pakkekalender til drenge 2018, pakkekalender til piger 2018, julekalender til drenge 2018, julekalender til piger 2018, pj mask kalendergaver, pj mask adventskalender

Har du et barn som er helt vild med PJ Masks pyjamasheltene? Så er en PJ Mask julekalender 2018 lige sagen, når der skal tælles ned til juleaften.

Hvem er PJ Masks pyjamasheltene?

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

PJ Mask Julekalender 2018

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en PJ Mask julekalender som indeholder 12 figurer og forskellige accessories.

Find PJ mask julekalender hos Eurotoys

Indlægget PJ Mask julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!