Pippi Langstrømpe julekalender

pippi langstrømpe julekalender, pippi langstrømpe adventskalender, pippi langstrømpe pakkekalender, pippi langstrømper gaver, pippi langstrømpe legetøj, årets julekalender 2018, julekalender med legetøj 2018, julekalender til piger 2018, alletiders gave, gaveinspiration

Har du et barn der er vild med Pippi langstrømpe, så er en Pippi langstrømpe julekalender til børn det oplagte valg når årets julekalender skal købes.

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi Langstrømpe julekalender 

Juleaften er en højtid, som mange ser frem til. Gør dit barns ventetid på julemanden lidt kortere med denne fine julekalender. Bag hver luge skjuler sig en overraskelse i form af en legetøjsfigur fra Pippis univers – alle fra Pippi selv til Tommy og Annika. Adventskalenderen indeholder i alt 24 sjove legetøjsfigurer af plastik.

Find julekalenderen hos Lekmer

Indlægget Pippi Langstrømpe julekalender indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!