Personlig nissehue med navn

personlig nissehue med navn, nissehue til voksne, nissehue til baby, nissehue til børn, nissehuer med navn, røde nissehuer, filt nissehue, nissehue til børn med navn, nissehue til voksne med navn, nissehue til baby med navn, hagesmæk med navn, personlige gaver, adventsgaver med navn, julepynt med navn, gaver med navn, julegaver med navn, juleting med navn, alletiders gave, gaveinspiration

Ingen jul uden nisser og nissehuer og hvorfor ikke gøre december lidt mere magisk i år med en personlig nissehue med navn?

Julen er en af de største højtider, og hele december måned fejres højtiden med nissehuer og god stemning. Den typiske udgave er en klassisk rød nissehue med hvid kant. Hos Alletiders Gave er vi store fan af personlige gaver, derfor har de fleste medlemmer i familien også allerede deres helt egen nissehue med navn. Nu kan alle flittige små julehjælpere få deres egen unikke nissehue med navn på og se frem mod juleaften med fornyet spænding, og mon ikke ventetiden går lidt hurtigere, når man kan gå rundt med sin personlige nissehue hele december?

Denne personlige gave egner sig til alle festlige anledninger i juletiden og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren – for hvem kunne ikke tænke sig en personlig nissehue?

Nissehue til baby og småbørn med navn 

Baby’s første nissehue – personlig med navn. Dit barn skal ikke være ret gammel før det vil synes det er sjovt at have en nissehue på, så hvorfor ikke købe en nissehue til den første jul. Nissehuen passer til helt små børn og op til ca. 3 år.

Find nissehuen hos Babyshower

Baby nissehue og hagesmæk med navn

En sød festlig nissehue med navn og en smart og julehyggelig hagesmæk. Gør julen helt personlig med din egen fine nissehue og hagesmæk.

Find nissehuen hos Min egen verden

Personlig nissehue

Denne fine nissehue fås i enten rød eller grøn, og som en ekstra sej detalje kan du designe din helt personlige hue med navn på, så alle kan se, hvem den tilhører.
Hvor end du går hen, kan alle se, hvad du hedder, og mon ikke du får en ekstra æbleskive på det lokale julemarked, når du står og stråler med din fine nissehue?

Find nissehuen hos Gaveideer

Nissehue med Disney motiv og eget navn

Rigtig sød nissehue med navn og et flot motiv med Disneys Anders And. En nissehue med navn, der kan tages med i børnehave og skole, der samtidig er let at genkende da barnets navn er på.

 

Personlig nissehue

Glæden ved en personlig nissehue er at den kan bruges år efter år, uden at der skal diskuteres med de andre søskende om hvis nissehue der er.

Find nissehuen hos Min egen verden

Nissehue til voksne med navn

Nissehuer er både for store og små. I juletiden er det så hyggeligt at gå rundt med en nissehue, så man kan komme i den helt rigtige julestemning.

Find nissehuen hos Min egen verden

Indlægget Personlig nissehue med navn indeholder affiliatelinks

 

 

1 Response

  1. 10/07/2019

    […] SE OGSÅ: Personlig nissehue til børn […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!