Personlig julekugle med billede

personlig julekugle med billede, personlig julekugle med foto, personlig julekugle med tekst, personligt julepynt, personlige julegaver, julekugle med navn, personlige gaver, navnegaver, alletiders gave, gave inspiration, gave til ham, gave til hende, gave til hele familien, gave til børn, gave til mormor, gave til morfar, gave til farfar, gave til farmor

Personlige gaver går aldrig af mode og med en personlig julekugle med billede giver du en anderledes og personlig juleudsmykning til hjemmet med et unikt udseende.

Få lavet en julekugle med graveret billede eller tekst, som du helt selv vælger. En unik udsmykning til juletræet, der helt sikkert vil vække opsigt blandt julens mange gæster! Inspiration – få f.eks. graveret et billede af børnene eller børnebørnene på julekuglen. Vælg et billede, der betyder noget helt specielt for dig!

Få din tekst eller billede graveret i en disse store smukke glas julekugler, og pynt juletræet på en meget personlig og unik måde. Glaskuglerne har en diameter på 10 centimeter.

 

Der er ingen krav til billederne, da vi behandler dem, og der kan derfor bruges mobilbilleder fra hverdagen. Forsøg dog at undgå skygger i ansigter da graveringen da kan blive mindre tydelig.

Find julekugle med billede hos Familiegaver

Du kan selvfølgelig også vælge at lave en julekugle med tekst. Få din tekst graveret i en af disse store smukke glas julekugler, og pynt juletræet på en meget personlig og unik måde. Glaskuglerne har en diameter på 10 centimeter. Den perfekte julegave, eller udsmykning på juletræet. Lav dem og hæng dem på træet år efter år.

Find julekugle med tekst hos Familiegaver.

Familiegavers specialudviklede udstyr opgaven ned til mindste detalje. Hvis du ønsker det, kan du vælge din egen personlige tekst, som skal graveres over, under eller ved siden af billedet. Dette kan f.eks. være en sød besked eller et citat – kun fantasien sætter grænser.

Familiegaver  som står bag disse graveret billeder er en familievirksomhed der har især har speciale i gravering af træ, hvad enten du ønsker et billede eller tekst graveret.

Indlægget Personlig julekugle med billede indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE