Pernille Corydon smykker

Pernille Corydon smykker er inspireret af dansk enkelhed og geometriske former. Pernille Corydon formår at skabe smykker uden overflødige detaljer og vedhæng. Smykkerne er både ekstrem feminine og udtrykker en enkel skønhed på samme tid, hvilket har vist sig at sende en stor appel til kvinder i alle aldre i store dele af verdenen.

Fynske Pernille Corydon har fået sit internationale gennembrud med sine smykkekollektioner og kan derfor nu købes i 14 lande, lige fra Danmark til USA og Japan.

Pernille Corydons smykker er produceret i minimalistisk og moderne design, smykkerne fåes i både sølv, forgyldt, oxideret sølv og rosa forgyldning.

Nyeste fra Pernille Corydan er kollektionen “Sticks” som sender et signal om simpelhed, lækkert design og en smule rå attitude som fuldender kollektionen. Stick Kollektionen er inspireret af de karakteristiske brandtrapper på en bygning i New York. De lodrette linjer tegnede Pernille på en kuvert og det blev grundstenen for Stick kollektionen.

Pernille corydon sticks ring alletidergave gaveinspirationPernille Corydon Sticks ring. Ringen laves i to forskellige størrelser hhv. str 52 og 55. Ringen er justerbar i størrelsen, hvilket også er grunden til den ikke laves i flere størrelser. Produceres i de forskellige farver der er vist på billedet hhv sølv, forgyldt, oxideret sølv (sort) og rosa forgyldning. Pris 400.- uanset størrelse og farve. Køb her.

Pernille corydon stick behinde øreringe alletidersgave gaveinspirationPernille Corydon Stick Behind øreringe. “Stick Behind” er elegant at bruge som et par, men er også smuk at kombinere med anden ørestick. Str.: 2 cm. Bag stick: 3 cm. Findes i de 4 forskellige farver. Pris 450,- Køb her.

Pernille Corydon stick armbånd alletidersgave gaveinspirationPernille Corydon Sticks armbånd. Flot og elegant armbånd. Brug armbåndet for sig selv for et stilrent look, eller kombinér det med andre klassiske armbånd for flere detaljer. Findes i de 4 forskellige farver. Pris 500,- Køb her.

Smykkerne fra Pernille Corydon ligger i godt prisleje, hvor de fleste kan være med. Oplagt gaveide til den moderne kvinde uanset alder.

Indlægget Pernille Corydon indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar

error: Content is protected !!