Paw Patrol julekalender

Paw patrol julekalender, paw patrol pakkekalender, paw patrol adventskalender, julekalender med legetøj, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, paw patrol, alletiders gave, gaveinspiration

Ventetiden op til jul, kan for de fleste børn føles lang – men er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? Ventetiden til jul kan dog nemt føles kortere hvis man hver dag har noget at glæde sig til, som f.eks. en Paw Patrol julekalender 2017.

Paw Patrol er en tegnefilm serie der handler om 6 redningshunde, anført af drengen Ryder.
Paw Patrol’s motto er: “Intet job er for stort, ingen hvalp er for lille”. Alle hvalpene i Paw Patrol har specielle evner, eller teknisk udstyr som de benytter i deres redningsaktioner.

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde redder sammen, når andre er i nød. Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol julekalender.

Super sej julekalender med Paw Patrol med 24 spændende overraskelser – perfekt når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 17 figurer, samt 7 stk. andet tilbehør.

Find julekalenderen med Paw Patrol hos Alternate

Super fin Paw Patrol julekalender med legetøj. 

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Paw Patrol julekalender med små chokoladestykker i hver låge. Lækker forkælelsen hver dag i december op til juleaften.

Find Paw Patrol julekalenderen hos magiske The Fairytale Company

Indlægget Paw Patrol julekalender indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE