Paw Patrol julekalender 2018

Paw patrol julekalender, paw patrol pakkekalender, paw patrol adventskalender, julekalender med legetøj, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, paw patrol, alletiders gave, gaveinspiration, paw patrol julekalender 2018, paw patrol pakkekalender 2018

Ventetiden op til jul, kan for de fleste børn føles lang – men er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? Ventetiden til jul kan dog nemt føles kortere hvis man hver dag har noget at glæde sig til, som f.eks. en Paw Patrol julekalender 2018.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder.

Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd.

De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde redder sammen, når andre er i nød. Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol julekalender: 

 

Paw Patrol Julekalender 2018

Paw Patrol Julekalender med 6 hvalpe og dertilhørende accessories.

Find julekalenderen med Paw Patrol hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2018

Paw Patrol Julekalender Indeholder: 1 blyantspidser, 3 viskelæder, 1 kuglepen, 1 mini puslespil, 2 mini gåder, 5 mini frimærker, 1 notesblok, 1 klistermærke, 1 metallisk klistermærke, 1 mini pop-up kridt, 1 mini popup blyant, 1 papirklip, 3 pop-up klistermærker, 1 nøglering, 1 mini klæbebånd med dispenser.

Find Paw Patrol julekalender hos Eurotoys

 

Indlægget Paw Patrol julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!