Pakkekalender til hende

pakkekalender til hende 2017, julekalender til hende 2017, adventskalender til hende 2017, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, pakkekalender til kvinder 2017, julekalender til kvinder 2017, adventskalender til kvinder 2017, pakkekalender 2017, julekalender 2017, adventskalender 2017, alletiders gave, gaveinspiration, gaveideer

Hos Alletiders Gave mener vi ikke, at det kun er børnene der skal forkæles fordi det snart er jul. Forkæl din kæreste, kone, søster, voksne datter, mor eller en helt anden vidunderlig kvinde i dit liv, med en pakkekalender til hende. Pakkekalender.dk har lavet et godt udvalg af spændende og lækre pakkekalendere til kvinder. Blandt nogle af de mest populære er:

pakkekalender til hende

24 indpakkede gaver med overraskelser til hele december. 
Dette er en ad mest populære pakkekalender til de voksne, mest fordi den er så varieret i sit indhold. Pakkekalenderen til hende indeholder små nyttige gaver, juleting, personlig pleje og lækkerier til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd. Pris 599,-  Køb den her.

pakkekalender til hende

Pakkekalender til de fine smagsløg

Denne pakkekalender gør december ekstra lækker med en daglig overraskelse til de fine smagsløg. Små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december – flot pakket ind og nummereret. Pris 599,- Læs mere om denne pakkekalenders indhold lige her.

2246

Pakkekalender Italienske specialiteter

Helt perfekt til den store fan af støvlelandet mod syd. Nu kan hun tage en bid af Italien i den kolde julemåned. Pris 599,- Se hele pakkekalenderens indhold her.

Pakkekalender Bornholm

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt. Nu kan du få en lille bid af Bornholm i hele december, hvor hver dag byder på en specialitet fra øen. Gaverne leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se pakkekalenderens indhold her.

Pakkekalender sød jul

Denne pakkekalender er til voksne, der bare ikke kan få nok af den skønne julestemning i de 24 dage inden juleaften. Søde sager, julenips og gør-det-selv ting til julehygge i hele december. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se pakkekalenderens indhold her.

Find flere spændende pakkekalendere til hende hos Pakkekalender.dk.


Indlægget Pakkekalender til hende indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE