Pakkekalender til ham

Pakkekalender til ham, julekalender til ham, adventskalender til ham, pakkekalender til mænd, julekalender til mænd, adventskalender til mænd, julegaver, alletiders gaver, gaver til mænd, gave til ham, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017

Hos Alletiders Gave mener vi ikke, at det kun er børnene der skal forkæles fordi det snart er jul. Forkæl din kæreste, mand, bror, søn, far eller en helt anden fantastisk mand i dit liv, med en pakkekalender til ham. Pakkekalender.dk har lavet et godt udvalg af spændende og lækre pakkekalendere til både mænd og kvinder. Blandt nogle af de mest populære til ham er:

pakkekalender til ham

Pakkekalender til ham

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.
Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand. Pris 599,- Se hele indholdet af julekalenderen her.

 

pakkekalender til hende

Pakkekalender til de fine smagsløg

Denne pakkekalender gør december ekstra lækker med en daglig overraskelse til de fine smagsløg. Små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december – flot pakket ind og nummereret. Pris 599,- Læs mere om denne pakkekalenders indhold lige her.

 

2246

Pakkekalender Italienske specialiteter

Helt perfekt til den store fan af støvlelandet mod syd. Nu kan han tage en bid af Italien i den kolde julemåned. Pris 599,- Se hele pakkekalenderens indhold her.

Pakkekalender Bornholm

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt. Nu kan du få en lille bid af Bornholm i hele december, hvor hver dag byder på en specialitet fra øen. Gaverne leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se hele pakkekalenderens indhold her.

Pakkekalender Gadget og sjov

Velegnet til det store legebarn, der er til fest og sjov i gaden og altid har et stort smil på læben 🙂 Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se hele pakkekalenderens indhold her.

Find flere spændende pakkekalendere til ham hos Pakkekalender.dk.


Indlægget Pakkekalender til ham indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE