Pakkekalender til par

pakkekalender til par 2017, julekalender til par 2017, julekalender til voksne 2017, pakkekalender til voksne 2017, julekalender 2017, pakkekalender 2017, julekalendere 2017, pakkekalendere 2017, alletiders gave, gaveinspiration

Forkæl et par, det kunne f.eks. være din mor og far eller måske dine bedsteforældre med en pakkekalender til par, som de kan nyde sammen mens de tæller ned til juleaften.

Gaven er også en oplagt som gave til din partner, du ønsker at forkæle og som du selv kan få glæde af.

pakkekalender til par

Pakkekalenderen er blandt andet fyldt med lækkerier, julepynt, specialiteter, øl og vin! Der er derfor lidt til både ham og hende og er en oplagt måde at forkæle hinanden eller et andet par på.
Pakkekalenderen starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. o.s.v.

Pakkekalenderen findes i forskellige prislejer med forskelligt indhold, du kan derfor finde den pakkekalender der både passer pengepungen og/eller smagsmæssigt.

Pakkekalender til par 529,-

Pakkekalender til par 629,-

Pakkekalender til par 729,-

Pakkekalender luksus til par 829,-

Pakkekalenderne til par er fundet hos Maggies, som har et stort udvalg af spændende julekalendere og lækker forkælelse både til ham og hende.

Pakkerne til pakkekalenderen bliver selvfølgelig pakket fint ind og mærket med tallene 1-24, derudover er det desuden muligt at vedlægge en privat hilsen til pakkekalender samt får den sendt direkte til gavemodtageren – så bliver det vist ikke nemmere!

Indlægget Pakkekalender til par indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE