Oplevelser på Den Blå Planet

Oplevelser på Den Blå Planet, dyk med hajer, gaver til hele familien, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,

Har du også svært ved at finde en gave til enten ham, hende, barnet, parret eller måske hele familien. Så kan vi her på Alletiders Gave anbefale oplevelser på Den Blå planet, hvor der er noget for hele familien. Oplevelser er de senere år blevet en mere populær gaveide og det er ikke uden grund, for med en god oplevelsesgave ligges der op til hygge og minder som kan varme lang tid fremover.

Mulighederne på Den Blå Planet, vi kan anbefale disse:

Den Blå Planet – Entré barn eller voksen

oplevelser på den blå planet

Fra de nuttede havoddere fra Alaska, til glubske hammerhajer fra det eksotiske koralrev og sultne piratfisk fra Amazonas. Som Nordeuropas største akvarium er Den Blå Planet hjem for tusindvis af fisk og havdyr fra hele verden. Her kan i komme helt tæt på dyrene: I kan se hajerne blive fodret, røre ved fisk og søstjerner eller høre skøre historier fra dybet, når vores dygtige fortællere underholder om havets forunderlige verden. Alt dette iblandt 49 akvarier med over 7 millioner liter vand.

Den Blå Planet har også en stor vandlegeplads med sjov for landkrabber i alle aldre. Her kan børn få større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde. Så slip den indre vandhund løs og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. I kan også prøve kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutchebane.

Pris for entre billet til børn 95,- Pris for entre billet til voksne 170,-

Dyk med hajer på Den Blå Planet 

Oplevelser på den blå planet

Kast jer ud på et 8 meters undervandseventyr og dyk med hajer i Oceanet på Den Blå Planet. I får en oplevelse for livet sammen med professionelle dykkere. Oplev hundredevis af smukke fisk i forskellige farver og størrelser bl.a. hajer, rokker, muræner og barser i 4,1 mio. liter vand, der er 23 grader varmt. Til forskel fra almindelige dyk i havet er der på Den Blå Planet garanti for at opleve de store fisk helt tæt på. For hver dag der går, vokser hajerne sig større og større. Så skynd jer forbi! Når I dykker med hajer på Den Blå Planet, er sikkerheden i højsædet, og I kommer til at dykke under kyndig vejledning af to erfarne erhvervsdykkere. Husk, at medbringe undervandskamera/GoPro, så I kan skiftes til at filme hinanden. Læs mere her.

Nærkontakt med havoddere på Den Blå Planet 

Der er intet så uforglemmeligt som nærkontakt med havets forunderlige dyr. Nærkontakt med havoddere er din mulighed for at møde de nuttede havoddere Mojoe og Agnes bag akvarieruden. Du kommer med ind i deres anlæg, hvor du får lejlighed til at fodre og aktivere de to spilopmagere – og fordybe dig i deres verden som aldrig før.

Du vil blive ledsaget af en dyrepasser og en fortæller, der informerer om dyrene, deres historie og deres levevis. De vil også guide dig i, hvordan du fodrer Mojoe og Agnes. Og så er de selvfølgelig klar til at besvare alle dine spørgsmål om de to legesyge havoddere. Læs mere her.

Nærkontakt med hajer på Den Blå Planet 

Oplevelser på Den Blå Planet

Der er intet så uforglemmeligt som nærkontakt med havets forunderlige dyr. Nærkontakt med hajer er din mulighed for at møde de fascinerende dyr bag akvarieruden, hvor du kan fodre og aktivere dem – og fordybe dig i deres verden som aldrig før. Både en dyrepasser og en fortæller vil ledsage dig, når du kommer bag kulisserne til vores største akvarie, Oceanet, som huser både hammerhajer og rokker.Først til briefing om dyrenes historie, levevis og kropsfunktioner, og siden ved bassinkanten, en håndsbredde fra dyrene selv. De guider dig i, hvordan du fodrer hajerne, og er klar til at besvare alle dine spørgsmål.Kom helt tæt på dyrene i havets dyb! Dette er et enestående gavekort til bror, søster, kæresten eller til dig, der altid har drømt om at komme helt tæt på hajer og andre eksotiske dyr. Læs med her.

Du kan selvfølgelig også vælge at give vedkommende et årskort, som han/hun kan nyde godt af flere gange.

Årskort til børn

Årskort til voksne

Årskort til senior

 

Indlægget Oplevelser på Den Blå Planet indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE