Oplevelser i København med Ourway

Giv gavemodtageren en unik mulighed for at lære Københavns gader bedre at kende, i form af oplevelser i København med Ourway.

Ourway udbyder guidede ture i Stockholm, København og Oslo. Siden 2011 har de guidet både lokale og turister rundt i byerne, og formidlet de helt særlige stemninger og steder, som byerne byder på. Ourway guider hjælper også gerne med at finde den hyggelige restaurant eller fortælle, hvor de lokale hænger ud, så man bliver godt udrustet til at gå på opdagelse på egen hånd.

Oplevelser bliver mere og mere populære som gaveideer og fordelen ved f.eks. denne oplevelse er at du kan give modtageren en helt unik oplevelse med eller uden dig. En god gaveide til flere aldersgrupper, men vær opmærksom på at guiden fortæller på engelsk.

Oplev Københavns højdepunkter med Ourway oplevelsen

København er spækket med interessante og populære attraktioner, men der er alligevel nogle udstikkere. Det farverige Nyhavn, hvor H. C. Andersen skrev nogle af sine første eventyr, og naturligvis Christiansborg er to af de uundgåelige højdepunkter vores hovedstad kan byde på. Oplev turen fra de summende fortovscaféer på Nyhavn til Danmarks magtcentrum på Christiansborg. 

Oplevelsen indeholder:

  • 3,5 times guidet tur i København
  • Indgang på Christiansborg
  • Fortællinger om København

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Oplev Københavns fristeder med Ourway oplevelsen

København gemmer på mange skæve fortællinger, når først temaet bliver ”free spirited”. Turen tager forbi kvindefængslet, en to-sjernet michelin-restaurant og en militærbase, mens kulisserne glider forbi dig med et mix af gammel arkitektur og moderne kunst. Mød det sammensatte København, når de små fristeder titter frem mellem brostenene. Turen slutter foran Christiania, et uundgåeligt fristed ved Christianshavn, hvor du efter en fortælling om staden selv kan vurdere, om du vil entrere. 

Hvad er inkluderet:

  • 1,5 times guidet byvandring i København.
  • Oplev Københavns seværdigheder fra en ny vinkel.
  • Fortællinger om København.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Byvandring i København med Ourway oplevelsen

Du kender dem nok, Rådhuspladsen, Nyhavn, Christiansborg og alle de andre ”must sees”, som København imponerer med. Men hvor godt kender du egentlig stederne? Tag med på en byvandring gennem Københavns gader, hør de små, skæve historier, som byen gemmer på, og bliv klogere på Danmarks hovedstad.

Hvad er inkluderet:

  • 2,5 times guidet byvandring i København.
  • Oplev Københavns ”must sees” fra Rådhuset til Nyhavn.
  • En sød smagsprøve.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Indlægget Oplevelser i København med Ourway indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!