Øl som gave

ølsmagning øl som gave alletiders gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Kender du en ølkender som ville elske at få øl som gave? Eller en iværksættertype der drømmer om at skabe sit eget lille bryggeri? Eller en hobby-brygger? Vi snakker ikke om at give en kasse Tuborg fra Kvickly, men finere øl, kvalitets-øl, øl fra mikrobryggeri, mørk øl, lys øl, lageret øl, stærk øl og bitter øl.

Øl som gave, kan både være forskellige øl fra større og mindre danske bryggerier. Udenlandske øl eller en kurv/kasse hvor øl blandes med andre lækkerier.

øl gave alletidersgave

Øl som gave, kan også være en oplevelse.

I Danmark har vi en lang og fin tradition for bryggeri og øl er en fin delikat delikatesse som dyrkes ligeså intenst i Danmark, som franskmændene dyrker vin. Ligesom der findes vinsmagning, så findes der også ølsmagning. Et gavekort til ølsmagning er oplagt til alle der godt kan li et godt glas øl.

Vi har fundet 3 rigtig gode bryghuse som byder på ølsmagning i henholdsvis Århus, Kolding og Køge. Det koster kr. 299,- for 2 personer og giver et par timer i godt selskab og gode oplevelser for ganen.

øl gave alletiders gave

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden

Køge – Øl som gave hos Braunstein


Øl som gave indeholder affiliatelinks

 
 

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK