Økologisk julekalender 2018

julekalender med te, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2018, te pakkekalender 2018, te adventskalender 2018, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2018, julekalnder med te 2018, pakkekalender med te 2018, adventskalender med te 2018, økologisk julekalender 2018, økolgisk pakkekalender 2018, økologisk adventskalender 2018, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med mørk chokolade, voksen julekalender, julekalender med kaffe 2018, pakkekalender med kaffe 2018, adventskalender med kaffe 2018, naturfarm julekalender 2018, alletiders gave

Er gavemodtageren eller du en der går højt op i økologi? Så gør ventetiden op til jul kortere med en økologisk julekalender 2018.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

I Danmark begynder flere og flere at vælge økologisk når skal handles ind, så når årets julekalender skal i hus, er det også at foretrække med en økologisk julekalender:

Woodshade økologisk chokolade julekalender

Chokolade julekalender med lækre chokoladestykker.  Håndlavet økologisk chokolade julekalender – den perfekte gave til den søde tand.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Te julekalender

Forskellige økologiske te-blandinger i poser – Pakken indeholder 25 stk (13 varianter). Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Find julekalender hos Økologisk Supermarked

Pukka julekalender med 24 økologiske tebreve

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære med en ny spændende smag hver dag indtil jul.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade

Julekalender med 24 rum som indeholder 70 % mørk chokolade. Til børn og voksne der bare vil have den rene mørke chokolade. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk supermarked

Økologisk julekalender med dessert chokolade

Julekalender som indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Irmas økologisk chokolade julekalender

Denne kalender indeholder et mix af følgende fyldte chokolader:

Lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade, Hindbær marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%, Æble Kanel æblecreme med kanel i en skal af hvid chokolade, Mandelnougat overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% og rullet i ristede hakkede mandler, Hindbær hindbærcreme i en skal af mælkechokolade, Solbærsolbærcree i en skal af mørk Callebaut chokolade 72%, Orange Marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% drysset med kokos, Gammeldags Karamel i en skal af mælkechokolade, Hasselnougat overtrukket med mælkechokolade og rullet i krymmel, Marcipan marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%.

Find julekalenderen hos COOP

Økologisk chokolade julekalender til børn

Dette års julekalender rummer mælkechokolader i forskellige mønstre. Bag hver låge gemmer sig lækre chokoladestykker til dagene op til juleaften. Indholdet rummer den fineste chokolade i højeste økologiske, kvalitet.

Find økologisk chokolade julekalender hos Økovejen

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition. Vi følger en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Naturfarm adventskalender

Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter:

Nr. 1: Amber Cleansing Bar 125 g.
Nr. 2: Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml.
Nr. 3: Amber Roll-on Deo 60 ml.
Nr. 4: Amber Day & Night Face Cream

Find Naturfarm julekalender hos Helsebixen

Indlægget Økologisk julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK